Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Με κόλπο ή με κόπο;

Προχωράμε ανεξάρτητα και καθαρά. Έτσι είχαμε αποφασίσει εδώ και καιρό. Λέγαμε και λέμε ότι θέλουμε και θα παλέψουμε να πείσουμε τον κόσμο της Ναυπακτίας ότι πρέπει ν’ αλλάξουν ρότα τα δημοτικά μας πράγματα. Επισημαίναμε όμως ότι αυτό δεν γίνεται με κόλπο αλλά με κόπο.
Σήμερα μετά και τις τελευταίες εξελίξεις είναι πασιφανές πόσο σημαντικό είναι να συμμετέχεις στα κοινά του δήμου με αυτή τη λογική. Ακόμα και ο πιο φανατικός φίλαθλος δεν θέλει να «πάρει» η ομάδα του ένα «στημένο» πρωτάθλημα. Πολύ περισσότερο εδώ που μιλάμε για την ίδια μας τη ζωή, την καθημερινότητά μας, την πόλη και τα χωριά μας.

Συνεχίζουμε λοιπόν, γιατί σ’ αυτές τις εκλογές έχουμε δικαίωμα να μην ξεπέσουμε στο δίλημμα ανάμεσα στο «κακό» και το «περισσότερο κακό». Με την ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ παρούσα στην δεύτερη Κυριακή το δίλημμα θα είναι ανάμεσα στο «παλιό» που φεύγει και το «νέο» που πρέπει να έρθει γιατί το έχουμε ανάγκη.
Αγαπητοί συμπολίτες «για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ».
Στον ένα μήνα που μας μένει μέχρι την πρώτη Κυριακή ελάτε να δουλέψουμε με την αισιοδοξία που διακρίνει αυτούς που πιστεύουν σε αυτό που κάνουν. 
Η παρουσία της ΚΙΝΗΣΗΣ στη δεύτερη Κυριακή μπορεί να γίνει η αρχή των αλλαγών που έχει ανάγκη ο τόπος.

Κώστας Καρακώστας 
Υποψήφιος δήμαρχος, με την ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ.

11 σχόλια:

  1. Επεσαν οι μάσκες. Νομίζουν ότι απευθύνονται σε ζώα..
    Προσωπικά ήμουν σε δίλλημα, μεταξύ Μπουλέ και Καρακώστα...μετά τα τελευταία νέα δεν το συζητάω καν.
    ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    Ολοι οι άλλοι είναι πιο βρώμικοι και απο τους αρουραιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ti na pei kanis...gia ton ntaousani ta 3erame kamia ekpli3i.
    alla o mpoules na pesei se tetoio atopima?
    arxise na 8imizi konida poy mazeyei olous tous astegous...
    tipota i kinisi politon einai i moni parataxi pou einai sta8eri stis arxes tis kai i moni pou einai anixti stous polites.
    kali epitixia k. Karakosta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας ελπίσουμε ο κόσμος να καταλάβει αυτή τη φορά ότι παίζουν μαζί του.
    Παιδιά συνεχίστε γερά, είστε η μόνη μας ελπίδα μήπως και αλλάξει κάτι σε αυτο το ρημαδοτόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί φίλοι,
    σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξή σας.
    Δεν σας θέλουμε όμως μόνο ανώνυμους σχολιαστές και ψηφοφόρους.
    Ελάτε να συζητήσουμε από κοντά, να γίνουμε μαζί μέρος της αλλαγής που θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το να πάρεις την εξουσία δεν λέει τίποτα!μόνο αν την πάρεις καθαρά μπορείς να προσφέρεις...γιατί αλλιώς γίνεσαι όμηρος του προεκλογικού σου ατοπήματος και η ανιδιοτέλεια έρχεται σε δεύτερη μοίρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καρακώστα, έμαθα ότι έχουν κόψει το Ραυτόπουλο από την περιφέρεια, προκειται για ένα άτομο έντιμο και καθαρό, γιατί δεν τον βάζεις στο ψηφοδέλτιο; Τέτοια άτομα έχουμε ανάγκη στη Ναύπακτο όχι σαλτιμπάγκους και κολοτούμπες σαν τον Νταουσάνη και τον Κωνσταντόπουλο. Ο Μπουλές έκανε μεγάλο λάθος που συνεργάστηκε με το Νταουσάνη και θα το πληρώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Ραυτόπουλος είναι από τα καλά στοιχεία πάρτον στην παράταξη αξίζει, είναι ηθικό στοιχείο. Δούλεψε πολύ ως αντιδήμαρχος και έδειξε οτι μπορεί να πάει μαζί με άλλους τον τόπο ένα βήμα μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καρακώστας Κώστας11 Οκτωβρίου 2010 στις 2:25 μ.μ.

    Κάνουμε και δημοσίως πρόταση στον Νίκο Ραυτόπουλο να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο. Αν μάλιστα δεν θέλει να ενταχθεί στην ΚΙΝΗΣΗ, ας συμμετέχει ως συνεργαζόμενος.Αγαπητέ φίλε και συμμαθητή Νίκο ξέρεις ότι όταν χρειάστηκε να διαφωνήσουμε στο παρελθόν το κάναμε γιατί έτσι έπρεπε. Μήπως ήρθε η ώρα να συμφωνήσουμε σε κάποια πράγματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή πρόταση. Άνθρωπος με άποψη και πολιτική σκέψη. Αυτός κράτησε τον Νταουσάνη τέσσερα χρόνια. Τον θυμάμαι στο πρόβλημα με το νερό το είχε πάρει πάνω του, ήταν τσαμπουκάς. Η δε κοματική του ταυτότητα δεν τον έχει εμποδίσει να έρθει σε ρίξεις. Θα μου άρεσε αυτή η εξέλιξη να τον δω στο ψηφοδέλτιο της κίνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε μου Κώστα, ήταν ιδιαίτερα συγκινητική και τιμητική η δημόσια πρόσκλησή σου καθώς και τα σχόλια των αναγνωστών του blog σας. Αυτά τα λόγια τους είναι η αποζημίωσή μου για τα τέσσερα χρόνια θητείας μου στο Δήμο.
    Όπως σου είπα και στη συνάντηση που είχαμε, δεν θα ήθελα να συμμετέχω στις Δημοτικές εκλογές. Αυτό το γνωρίζεις από πολύ καιρό πριν, όπως επίσης το γνωρίζουν και όλοι οι φίλοι μου οι οποίοι με στήριξαν στη μικρή μου πορεία στα δημοτικά πράγματα της Ναυπάκτου. Θα ήθελα να παραμείνω σ' αυτή μου τη θέση στα πλαίσια μιας συνέπειας απέναντι στους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα. Δεν θέλω να είμαι ανακόλουθος.
    Εύχομαι να έχετε έναν καλό αγώνα και ένα καλό αποτέλεσμα. Νίκος Ραυτόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ενασχόληση με τα τοπικά πράγματα δεν αρχίζει ούτε τελειώνει στις εκλογές. Για όσους τουλάχιστον βλέπουν αυτή, σαν καθημερινή στάση ζωής. Οπότε διάθεση να υπάρχει και στο μέλλον κανείς δεν αποκλείει να συμπέσουν οι δρόμοι μας. Αφού όρεξη για δουλειά υπάρχει.
    Ευχαριστώ τον Νίκο για τις ευχές, αλλά και όλους όσους συμμετέχουν στην δημόσια συζήτηση μέσω του blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή