Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Θ. Παπαθανάσης: Αυτή είναι η κοινωνική πολιτική του κ. Μπουλέ….!


Αποκαλύφθηκε το κοινωνικό πρόσωπο της δημοτικής αρχής στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Ο κ. Μπουλές ξεχνώντας τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, προχώρησε στην αύξηση του τιμολογίου της ΔΕΥΑΝ, επιβάλλοντας έτσι «χαράτσι» στους δημότες. Θα θέλαμε να επισημάνουμε και να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας ότι με τη νέα τιμολογιακή πολιτική γίνονται τεράστιες αυξήσεις στα τέλη ύδρευσης και της αποχέτευσης τόσο στην πόλη της Ναυπάκτου όσο και στα δημοτικά διαμερίσματα του πρώην Δήμου Ναυπάκτου, όπου και παρατηρούνται ακόμη μεγαλύτερες αυξήσεις. Ενδεικτικά:


*Στους ανωτέρω ενδεικτικούς υπολογισμούς δεν συμπεριλαμβάνεται η επιβολή του ειδικού υποχρεωτικού τέλους ύψους 80% (σύμφωνα με το αρ. 11 του ν. 1069/80) και του Φ.Π.Α. 13%, καθώς και του τέλους αποχέτευσης. 



Όσον αφορά την κοινωνική πολιτική που εφαρμόζει η δημοτική αρχή για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, σημειώνουμε ότι ενώ μέχρι πριν ίσχυε έκπτωση 50% για τις πολύτεκνες οικογένειες και για τις οικογένειες που έχουν μέλος ΑμεΑ, η έκπτωση αυτή μειώνεται πλέον στο 40%. 

Σε αυτήν την κρίσιμη οικονομική περίοδο που διέρχονται οι συνδημότες μας, αυτή είναι η κοινωνική πολιτική του κ. Μπουλέ….!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου