Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Έγκριση για έργα που έχουν ήδη γίνει

Σε προηγούμενη ανάρτηση μπορείτε να δείτε βίντεο όπου ο εκπρόσωπος της ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ μιλά για την ποιότητα της προεκλογικής εκστρατείας και κατά συνέπεια της λειτουργίας της δημοκρατίας μας. Δεν πέρασαν δύο ώρες και στο ίδιο δημοτικό συμβούλιο αποκαλύφθηκε ότι η πλειοψηφία ήθελε να πάρει την έγκριση από το συμβούλιο για έργα που είχαν ήδη γίνει! Χωρίς μελέτες, κάνουμε χατίρια, εκλιπαρούμε ψήφους με χρήματα του δήμου αλλά έχουμε για σύνθημά μας το "μαζί για την Ναύπακτο".

Μάντρα ιδιώτη με χρήματα του δήμου
 Οι φωτογραφίες που βλέπετε παρουσιάστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο, αποκαλύφθηκε ότι τα έργα που δήθεν προτείνονταν να μπούνε στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου είχαν ήδη γίνει, ότι δεν αφορούσαν δημοτικά έργα, αλλά ιδιωτικές εξυπηρετήσεις αλλά παρ' όλα αυτά ψηφίστηκαν από την πλειοψηφία και η μάχη της μπετονιέρας και της μάντρας καλά κρατεί. Και δεν είναι μόνο αυτές οι μάντρες. Στο ίδιο συμβούλιο και άλλα έργα παρόμοια ψηφίστηκαν, ακόμη και "καραμπινάτες" κατατμήσεις έργων ώστε να δοθούν με απ' ευθείας ανάθεση στα "δικά" μας παιδιά. Τί να πεί κανείς. Υπομονή, λίγοι μήνες έμειναν!!!
Μάντρα ιδιώτη με χρήματα του δήμου
Εμείς πάντως θα συνεχίσουμε. ανεξάρτητα και καθαρά να λέμε την αλήθεια.

1 σχόλιο:

  1. Τι είναι αυτά πάλι, βρε παιδιά!! Αφήσαμε πίσω τις παλιές "καλές" εποχές με τις επιλεκτικές διανοίξεις δρόμων, για την εξυπηρέτηση των "φίλων" με δημόσιο χρήμα και περάσαμε τώρα και στις κατασκευές των ίδιων των σπιτιών τους!! Και ζητούν και έγκριση γι' αυτά απο το Δημοτικό Συμβούλιο και την πέρνουν!! Αυτό θα πεί εκσυχρονισμός! Τι θα δούμε ακόμα! Βγάλτε τους στη "φόρα" και "ξεμπροστιάστε" τους! Τους ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή