Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011

Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας για τη ΔΕΥΑΝ


Με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο παίρνει σαφή θέση για τα τελευταία γεγονότα στη ΔΕΥΑΝ. Καταδικάζει σαφώς την συμπεριφορά του αντιπροέδρου και αντιδρά στην προσπάθεια στοχοποίησης των εργαζόμενων στη ΔΕΥΑΝ.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας σε συνέχεια της διαμαρτυρίας του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΥΑ Ναυπάκτου & Αντιρρίου καταδικάζει την άσκοπη και αγενή συμπεριφορά του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΝ προς τους εργαζόμενους της επιχείρησης και συμπαραστέκεται στους αγώνες και την καθημερινή αγωνία τους για το εργασιακό τους μέλλον.

Τέτοια φαινόμενα θεωρούμε ότι αποπροσανατολίζουν το ενδιαφέρον των δημοτών από την ουσία, η οποία δεν είναι άλλη από τη συλλογική προσπάθεια για την επιβίωση της ΔΕΥΑΝ.

Σε κάθε περίπτωση, οι μόνοι οι οποίοι δεν ευθύνονται για την οικονομική δυσπραγία της ΔΕΥΑΝ είναι οι εργαζόμενοι σε αυτήν, οι οποίοι το μόνο που επιθυμούν είναι η βιώσιμότητά της και η αποτελεσματικότητά της προς όφελος όλων των Ναυπάκτιων.

Σε καιρούς δύσκολους, όπως αυτοί που διανύουμε, οι εργαζόμενοι έχουν αποδείξει διαχρονικά ότι μπορούν να βάλουν πλάτες και να προσφέρουν και πάνω από τις δυνάμεις τους.

Στόχος όλων μας, πρέπει να είναι η σύμπλευση δυνάμεων και όχι η απόδοση ευθυνών.

ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ.Ν.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου