Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Γενική Συνέλευση ΚΠΝ: Στόχος μας ο νέος Δήμος

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου η προεκλογική γενική συνέλευση της Κίνησης Πολιτών στο ξενοδοχείο «Ναύπακτος».
Η συνέλευση επαναβεβαίωσε ομόφωνα ως επικεφαλής του συνδυασμού «Κίνηση Πολιτών Ναυπακτίας» και υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπακτίας τον Κώστα Καρακώστα.

Σε δηλώσεις του ο Κ. Καρακώστας τόνισε ότι στόχος της Κίνησης είναι να περάσει στην δεύτερη Κυριακή των εκλογών και να διεκδικήσει τον νέο διευρυμένο Δήμο.
Επίσης έγινε απολογισμός της τετραετίας αντιπολίτευσης της Κίνησης, τονίζοντας μια σειρά παρεμβάσεων που έγιναν στην πόλη με πρωτοβουλία της ΚΠΝ την τελευταία πενταετία.
Στην κουβέντα που ακολούθησε των αρχικών τοποθετήσεων, πήραν το λόγο παρευρισκόμενοι συζητώντας τις αλλαγές που φέρνει ο Καλλικράτης, την ανάγκη νέας μορφής διοίκησης του Δήμου, καθώς και τον τρόπο που θα κινηθεί η ΚΠΝ στον προεκλογικό αγώνα.
Η συνέλευση έληξε με τον ορισμό θεματικών επιτροπών ενόψει των δημοτικών εκλογών.

1 σχόλιο:

  1. Δεν υπάρχει πλέον κανένα περιθώριο να "ψελίζουν" δικαιολογίες εκ των υστέρων οι Πολίτες της Ναυπάκτου για δήθεν κομματικά καπελώματα και πελατειακές εξυπηρετήσεις που καταστρέφουν το μέλλον τως παιδιών αυτής της όμορφης "ευλογημένης" περιοχής.
    Ο απολογισμός της Κινησης Πολιτών θύμισε σε όλους την σταθερή παροσυσία του Κ.Καρακώστα σε όλα τα δημοτικά συμβούλια αλλά και όλης της ομάδας (καταξιωμένων προσωπικοτήτων της τοπικής κοινωνίας) της Κίνησης Πολιτών. Όλη η ομάδα με την δράση της και τις παρεμβάσεις της μια τετραετία- σε ανύποπτο χρόνο- υπόσχεται πολλά στο πλευρό ενός αδιαμφισβήτητου οραματιστή δημοκρατικής αυτοδιοικητικής λειτουργίας με σεμνότητα - ήθος και εργατικότητα χωρίς ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ (διαφωνεί κανείς στο τελευταίο?
    Η λύση για την Ναυπακτία είναι πρό των πυλών...
    Θα μείνουν άραγε κλειστές ξανά οι πύλες για το μέλλον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή