Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Δεμένοι μέχρι τις εκλογές;

Σε προηγούμενο κείμενο γράψαμε για τις προσλήψεις στο Κ.Ε.Π. όπου προφανώς με παρεμβάσεις αιρετών (των γνωστών παλαιοκομματικών ρουσφετάκηδων) προκαλείται καθυστέρηση στην έκδοση των αποτελεσμάτων. Οι άνθρωποι έχουν τάξει σε πολλούς και πρέπει να τους πάνε "δεμένους" μέχρι τις εκλογές.
Παραθέτουμε και την παρέμβαση του συνήγορου του πολίτη που επιβεβαιώνει την καθυστέρηση.


Πέρα από την επιβεβαίωση πάντως παραμένει ανοικτό το ζητούμενο σε όλη αυτή την ιστορία.
Θα πάρουμε απόφαση ως κοινωνία να πετάξουμε τέτοιες πρακτικές και αυτούς που τις ακολουθούν στον κάλαθο των αχρήστων;
*Ιδού πεδίον δόξης μας λαμπρόν*

2 σχόλια:

  1. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να βουλιάξουν την Ναυπακτία, οι προσωπικές φιλοδοξίες που στηρίζονται στα ψέματα που ακόμα τολμούν να λένε κάποιοι διεκδικητές του δήμου. Μην υποκύπτετε Ναυπάκτιοι του νέου δήμου για το καλό όλων μας. Βουλιάζουμε όλο και πιο πολύ και πρέπει να στηρίξουμε την Κ.Π.Ν για να δούμε άσπρη μέρα. Στηριζόμαστε σε σας και το παρελθόν σας μας προϊδεάζει για το μέλλον σας, για αυτό και σας στηρίζουμε. Καλή συνέχεια και την δεύτερη Κυριακή δεν θα έχουν λόγο ούτε οι αντίπαλοι σας να μην σας παραδώσουν το δήμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσον αφορά το θέμα "Προκήρυξη ΚΕΠ Ναυπάκτου", και για την ενημέρωση των αναγνωστών, η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια της Ελληνικής Δικαιοσύνης: από τις 3 Φεβρουαρίου έχει ξεκινήσει η προανακριτική διαδικασία (για την σχετική μήνυση που έχει κατατεθεί κατά του πρώην Δημάρχου και των... λοιπών), κατ' εντολήν του Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή