Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Πόσα ΙΧ μπορούν να παρκάρουν στη παραλία της Ψανής ΝΟΜΙΜΑ!


Για να ΜΗΝ μιλάμε και να παρουσιάζουμε τα πράγματα όπως θέλουμε, ή όπως μας βολεύει ή όπως τέλος πάντων όπως νομίζουμε… με τη χρήση του GOOGLE EARTH, των 4ΤΡΟΧΩΝ, του MLS DESTINATOR και των ΠΡΑΞΕΩΝ που έμαθα στο δημοτικό, υπολόγισα πόσα ΙΧ μπορούμε να παρκάρουμε ΝΟΜΙΜΑ στη Παραλία της Ψανής.

Το μήκος του δρόμου της παραλίας είναι 667 m., μπορεί και 666 αλλά για να μην έχουμε αντιδράσεις λέμε 667 m.

Λαμβάνουμε υπόψη μας ότι ο μέσος όρος του μήκους ενός συμβατικού αυτοκινήτου είναι 4,105m (σύμφωνα με τις πωλήσεις του 2009 και του 2010) και γνωρίζοντας ότι για να παρκάρουμε χρειαζόμαστε κατά Μ.Ο 1,3m επιπλέον του μήκους του ΙΧ μας για να παρκάρουμε σχετικά εύκολα και με ασφάλεια, άρα κάθε ΙΧ καταλαμβάνει τουλάχιστον 4,105m+0,65m (μετράμε το 1,30m/2)=4,755m.

Το σύνολο του πλάτους των κάθετων δρόμων στη παραλία της Ψανής είναι 85,19m και για να παρκάρουμε νόμιμα πρέπει να αφήσουμε κενό 5m τουλάχιστον δεξιά και αριστέρα από τους κάθετους δρόμους… άρα σύνολο: 85,19+80m= σε 165,19m δεν μπορούμε να παρκάρουμε…

Υπάρχουν διαβάσεις στη περιοχή της Ψανής και για όσους δεν το ξέρουν δεν μπορούμε ούτε σε αυτές να παρκάρουμε, ούτε επάνω αλλά ούτε 5m πριν ούτε και 5m μετά, υπάρχουν 4 διαβάσεις άρα χάνουμε περίπου άλλα 40 m + 12m το μήκος των 4 διαβάσεων συνολικά, επομένως «χάνουμε» άλλα 52m

Για πυροσβεστικούς κρουνούς ούτε λόγος απαιτούνται πολλά μέτρα πριν κ μετά, αφήστε το καλύτερα… :)
Με απλά μαθηματικά:

Μπορούν να παρκάρουν 94,59 αυτοκίνητα

Πείτε μου πόσα από αυτά θα μεταφέρουν πάνω από 1 άτομα…

*Εξαιρούνται οι ΠΙΛΟΤΟΙ και αυτοί που παρκάρουν ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ!!!!!!

300 άτομα να περπατάνε στη Ψανή ο φακός θα δείχνει ότι δεν βρίσκεται κανένας, 95 αυτοκίνητα μας κάνουν- σας κάνουν να νομίζετε ότι είστε στην Αθήνα?
Θέλετε να βάλετε 300 ΙΧ ούτε κ πάνω στο ποδηλατόδρομο να παρκάρουν και στα πεζοδρόμια ακόμα, ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ!!!
Κύριοι τα βλέπετε ΔΙΠΛΑ...!!!???????????

Νίκος Σπυρόπουλος

2 σχόλια:

  1. Απάντηση: Κυρία μου πολύ καλά τα λες όμως δεν λαμβάνεις υπόψη ότι με τις αλλαγές που γίνονται (γιατί κανένας δεν κάθετε όλη μέρα ) τα αυτοκίνητα που μπορούν να παρκάρουν στον κλειστό σήμερα παραλιακό δρόμο της Ψανής από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι πάνω από Τρακόσια (300).
    Τρακόσια ( 300) επί δυο άτομα το κάθε αυτοκίνητο μέσο όρο είναι εξακόσια 600 και σε καλές ημέρες πολύ παραπάνω .
    Η παρουσία αυτών των 600 ατόμων έλκουν και του υπόλοιπους, γιατί έτσι δεν λέμε (έλα μωρέ που να πάμε δεν έχει τίποτα.)
    Τόσοι είναι και οι φοιτητές που δίνουν ζωή στη Ναύπακτο, τότε εάν δεν τρέχει τίποτα ας φύγουν και αυτοί.
    Και τέλος τι ρόλο παίζει ο ποδηλατόδρομος με των πεζόδρομο που τόσες χιλιάδες ευρώ ξοδεύτηκαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τοση πρεμουρα για να καταντησετε ΑΘΗΝΑ δεν το περιμενα...αν ειναι κάτι που φημιζεται η Ναυπακτος ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ειναι η δυνατότητα να κινηθείς σαν ανθρωπος και να φας , να πιείς χωρις να εχει δεμένα τα παιδιά σου διπλα σου... Οσο πιο πολυ μένει κάποιος σε ένα ησυχο μέρος τοσο πιο πολλά καταναλώνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή