Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Συνεδρίαση του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας της Ναυπάκτου


Την Τετάρτη 14-3-2012 και ώρα 18:00 μ.μ. συνεδριάζει το 11μελές συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας της Ναυπάκτου, στο ΞΕΝΙΑ με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Την χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ-ΠΙΤΣΑΡΙΑ-ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ» ιδιοκτησίας ΣΠΥΡΑΝΤΖΟΥ ΜΙΧΑΗΛ που βρίσκεται στην οδό Καθόδου Δωριέων στη Τ.Κ. Ναυπάκτου.

2. Την χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΜΠΑΡ» ιδιοκτησίας ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ που βρίσκεται στην οδό Μεσολογγίου στη Τ.Κ. Ναυπάκτου.

3. Την χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΜΠΑΡ» ιδιοκτησίας ΑΝΔΡΙΤΣΟΥ ΙΩΑΝΝΗ που βρίσκεται στην οδό Αμφίσσης (Λυγιά) στη Τ.Κ. Ναυπάκτου.

4. Την χορήγηση παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΜΠΑΡ» ιδιοκτησίας ΑΝΔΡΙΤΣΟΥ ΙΩΑΝΝΗ που βρίσκεται στην οδό Αμφίσσης (Λυγιά) στη Τ.Κ. Ναυπάκτου.

5. Την χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ» ιδιοκτησίας της εταιρείας Ο.Ε. ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ με νόμιμους εκπροσώπους τους ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟ του Κων/νου και ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟ του Ιωάννη που βρίσκεται στην οδό Ναυμαχίας & Νίκης Παιωνίου στη Ναύπακτο.

6. Την χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΑΓΩΤΩΝ, ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΠΟΤΩΝ & ΖΑΧΑΡΩΔΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΨΙΛΙΚΩΝ» ιδιοκτησίας ΚΟΡΩΝΙΔΗ ΣΕΡΑΦΕΙΜΑ που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως & Θέρμου στη Τ.Κ. Ναυπάκτου.

7. Την χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΕΙΔΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ-ΑΜΙΓΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΦΕ ΣΕ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ» ιδιοκτησίας ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ που βρίσκεται στην οδό Γ. Αθανασιάδη Νόβα 71 στη Τ.Κ. Ναυπάκτου.

8. Την χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΦΕ ΣΕ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ» ιδιοκτησίας ΤΣΑΓΓΑΡΑ ΑΛΕΞΙΟΥ που βρίσκεται στην οδό Γ.Νόβα 7 στη Τ.Κ. Ναυπάκτου.

9. Συζήτηση της πρότασης του ΚΤΕΛ Ν.ΦΩΚΙΔΑΣ Α.Ε.

10. Έκφραση γνώμης σχετικά με την επισκευή βλαβών του οδοστρώματος στην οδό Σμηναγού Λαουρδέκη Σωτηρίου στην Δ.Κ. Ναυπάκτου.

11. Έκφραση γνώμης σχετικά με την επισκευή στο οδόστρωμα της οδού Εθνικής Συμφιλίωσης στην Δ.Κ. Ναυπάκτου.

12. Έκφραση γνώμης σχετικά με την έκδοση τοπικής κανονιστικής για την κατάργηση μιας (1) θέσης στάθμευσης επί της οδού Βαρδακουλά στην Δ.Κ. Ναυπάκτου.

13. Έκφραση γνώμης σχετικά με την έκδοση τοπικής κανονιστικής για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας σχετικά με την επέτειο 25ης Μαρτίου στη Δ.Κ. Ναυπάκτου.

14. Έκφραση γνώμης σχετικά με την έκδοση τοπικής κανονιστικής για την ρύθμιση της κυκλοφορίας την ημέρα της Μεγάλης Παρασκευής στη Δ.Κ. Ναυπάκτου.

15. Συζήτηση σε αίτηση Πανταζή Δημητρίου για κατάληψη χώρου στην πλατεία Φαρμάκη για τοποθέτηση πάγκου (1) ένα μέτρο για ενημέρωση πολιτών για παχυσαρκία.

Τυπικά τα περισσότερα θέματα της συνεδρίασης και πάγια πλέον η υποβάθμιση του ρόλου του συμβουλίου της Ναυπάκτου από τον κ. Μπουλέ, με την ανοχή του προέδρου της δημοτικής κοινότητας. Και το λέμε αυτό γιατί ο ίδιος ο κ. Μπουλές με δηλώσεις του ανακοίνωσε ότι τις αμέσως προσεχείς ημέρες το δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας θα συζητήσει για το ΞΕΝΙΑ. Δεν πρέπει πριν τη συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο να εκφράσει την γνώμη της η δημοτική κοινότητα Ναυπάκτου; Ας μην ξεχνάμε ότι το ΞΕΝΙΑ είναι βασικό περιουσιακό στοιχείο του παλαιού δήμου Ναυπάκτου (πριν τον Καποδίστρια ακόμη) και μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην δημιουργία και αναβάθμιση των απαραίτητων υποδομών που δικαιούνται οι Ναυπάκτιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου