Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας την Κυριακή 7/10 χωρίς να υπάρχει στην ημερήσια διάταξη η διπλοβάρδια!!

 Στις  7/10/2012 ημέρα  Κυριακή   και ώρα 20.00στο ΞΕΝΙΑ συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια  διάταξη.



  1. Ενημέρωση για τον έλεγχο της ποιότητας του πόσιμου ύδατος
  2. Παραχώρηση χρήσης εργαστηρίου ελέγχου ποιότητας ύδατος του Δήμου Ναυπακτίας Δ.Ε. Αποδοτίας στην ΔΕΥΑΝ.
  3. Αναμόρφωση προϋπολογισμού  2012
  4. Εγκριση μελέτης και επιλογή τρόπου εκτέλεσης του έργου «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ Δ.ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Ν.ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ- ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ».
  5. Ενσωμάτωση των διατηρούμενων θέσεων στον ισχύοντα Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου.
  6. Εκδοση τοπικής  κανονιστικής απόφασης ρύθμισης της κυκλοφορίας με την εξασφάλιση εισόδου καταστήματος κ.Ζησιμόπουλου Κυριάκου επί της οδού  Θ.Νόβα.
  7. Ορισμός υπολόγου διαχειριστή του έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ 1ου ΣΤΑΔΙΟΥ ΦΑΣΗ Β΄ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΧΥΤΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΥΤΤΑΡΟΥ 2ου ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ» και ορισμός υπεύθυνου επικοινωνίας με την διαχειριστική αρχή για το ανωτέρω έργο. 
  8. Αποδοχή της απόφασης ένταξης και των ειδικών όρων της πράξης με τίτλο «Βελτίωση και ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων οικισμού Σίμου Πυλήνης» του Δήμου Ναυπακτίας.
Δυστυχώς για άλλη μια φορά λείπει η συζήτηση για το κτιριακό πρόβλημα των σχολείων της Ναυπάκτου. Από την άλλη μεριά ο δήμαρχος δεν εκτελεί την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για άμεση αγορά λυόμενων αιθουσών γράφοντας "στα παλιά του τα παπούτσια", όχι μόνο την τοπική κοινωνία αλλά και τις αποφάσεις του συμβουλίου, τις οποίες είναι υποχρεωμένος να εκτελέσει. 
Μόνη ελπίδα η ενωμένη δράση της τοπικής κοινωνίας.
Τις λύσεις, άμεσες αλλά και μακροπρόθεσμες, κόντρα στην διπλοβάρδια και σε κάθε υποβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, θα τις επιβάλλουμε, μόνο αν "δεν κάτσουμε στ' αυγά μας" ενώ ταυτόχρονα απομονώσουμε όσους σπέρνουν τη διχόνοια. 
Ας μην ξεχνάμε ότι μέχρι τώρα η δημοτική πλειοψηφία αρνείται να πάρει πρωτοβουλία και υποδαυλίζοντας έριδες και διαμάχες ανάμεσα στα σχολεία, περιμένει στην γωνία για να εμφανιστεί ως "ειρηνοποιός". Μόνο έτσι ελπίζει να συσκοτίσει τις ευθύνες που της αναλογούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου