Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Μαζί μπορούμε περισσότερα

Το επικοινωνιακό κομμάτι των εκλογών έχει το δικό του ενδιαφέρον και δείχνει στοιχεία της κάθε δημοτικής παράταξης.
Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές σχεδόν όλοι οι συνδυασμοί  στη Ναυπακτία προβάλλουν το πρόσωπο του υποψήφιου Δημάρχου σε πανό και αφίσες. Φέτος είδαμε ακόμη και σε λογότυπο συνδυασμού, να υπάρχει το όνομα του επικεφαλής!..
Εμείς στην Κίνηση Πολιτών έχουμε άλλη φιλοσοφία. Δουλεύουμε ως ομάδα, θέλουμε να διοικήσουμε ως ομάδα και γι’ αυτό προβάλλουμε την ομάδα. Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα, μπορούμε περισσότερα.
Με αυτή τη λογική σας παρουσιάζουμε την τελευταία μας αφίσα και θέλουμε να μας πείτε τη γνώμη σας. (κλικ για μεγέθυνση)

6 σχόλια:

  1. yes we can!!!!

    Πολυ καλη
    προχωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟ ΄90 ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΦΙΣΑ .....ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΥΜΑΤΑΙ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ....ΤΥΧΑΙΟ...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. file 8.24...o,ti na' nai!
    gia kolotoumpes koita allou, afto einai gnosto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ομαδικότητα στην δουλειά και στην λήψη αποφάσεων θα μας βγάλει από το αδιέξοδο. Συνεχίστε είμαστε μαζί σας και θα το δείξουμε όταν ανοίξουν οι κάλπες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαβάζοντας το σχόλιο για την αφίσα και για τον Μητσοτάκη καταλαβαίνει κανείς πόσο εύστοχη είναι και πόσο τρομάζει το κατεστημένο. Μπράβο στους υποψηφίους αλλά και στους ψηφοφόρους της κίνησης πολιτών Ναυπακτίας. Δεν κατάφερα να φέρω τα πολιτικά μου δικαιώματα στην Ναύπακτο αλλά θα βοηθήσω μέσω των συγγενών μου να αποκτήσει η περιοχή που αξίζει το καλύτερο την καλύτερη ομάδα αυτοδιοίκησης.
    Καλό αγώνα και καλό αποτέλεσμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είστε η πιο δυνατή ομάδα. Να είστε σίγουροι ότι θα πάτε πολύ καλά.
    Είμαστε μαζί σας
    Αντίρριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή