Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Το ΞΕΝΙΑ μετατρέπεται επιτέλους !!! σε κέντρο πολιτισμού και η χρήση του είναι ανοικτή στους δημότες


Δεν είναι Πρωταπριλιάτικο αστείο.
Ωραίος και αληθινός ο τίτλος.
Μόνο που αφορά στην Καλαμπάκα. Από εκεί είναι και η διπλανή φωτογραφία με καταπληκτική ομοιότητα με το δικό μας ΞΕΝΙΑ.
Μετά από είκοσι χρόνια αγώνων ο δήμος Καλαμπάκας πήρε στα χέρια του το ΞΕΝΙΑ,ακυρώνοντας παλιότερες προσπάθειες της εταιρείας Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα με στόχο να το ξεπουλήσει σε ιδιώτες, επιμένοντας στην λειτουργία του ως Ξενοδοχείο.
Με τροπολογία που κατατέθηκε στις 29 Μαρτίου, στην Βουλή, το ΞΕΝΙΑ περνά στην ιδιοκτησία του δήμου Καλαμπάκας και ο δήμαρχος δηλώνει ότι θα το μετατρέψει,διατηρώντας την αρχιτεκτονική του κτίσματος αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο, σε κέντρο πολιτισμού. Επίσης σκέφτονται να λειτουργήσουν στο χώρο την Μουσική σχολή του δήμου, κάποιες προνοιακές δομές, σε συνεργασία με εφαπτόμενο χώρο που λειτουργεί συνεδριακό κέντρο. Μια αίθουσα θα λειτουργεί ως αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου και θα κρατηθούν πέντε - έξι δωμάτια γιατους φιλοξενούμενους του δήμου.
Δείτε το video με δηλώσεις του δημάρχου Καλαμπάκας


Αν σας έπιασαν αισθήματα ζήλειας σας προτείνουμε να ακούσετε το τραγούδι του Β. Τσιτσάνη "στη Καλαμπάκα μια φορά" και αν δεν σας περνάει ο Θυμός γι αυτούς που κυβερνάνε ή κυβερνήσαν το δήμο Ναυπακτίας και Ναυπάκτου, ελάτε την Μ. Δευτέρα στο δημοτικό συμβούλιο στις 6.30 μμ, με πρώτο θέμα στην συζήτηση το ΞΕΝΙΑ Ναυπάκτου, το μοναδικό ΞΕΝΙΑ που είναι ιδιοκτησία του Δήμου και όχι της ΕΤΑ. Παρ' όλα αυτά το αφήνουμε να καταρρέει αν και υποστήκαμε και εμείς και το ΞΕΝΙΑ τις αναπτυξιακές αρλούμπες των προηγούμενων δημάρχων. Έτοιμος τώρα να διατυπώσει τις δικές του αναπτυξιακές αρλούμπες ο κ. Μπουλές.Αν όμως οι Ναυπάκτιοι πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας, μπορούμε να σώσουμε το ΞΕΝΙΑ από την κατάρρευση αλλά και να πετύχουμε να ικανοποιήσει τις πραγματικές ανάγκες της πόλης μας. Στο χέρι μας είναι να γίνει "της Καλαμπάκας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου