Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας την Δευτέρα 8/4 στις 7.30 μμ



 Με 32 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Δευτέρα 8/4, στις 7.30 μμ, το δ.σ. του δήμου Ναυπακτίας.

Ξεχωρίζουν οι συζητήσεις για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Γρίμποβο και Ψανή, καθώς και για τους εργοταξιακούς χώρους του Αντιρρίου.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα παρακάτω:


1.       Eισήγηση για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη  περιοχή του Γριμπόβου στο ανατολικό τμήμα της πόλης της Ναυπάκτου.(Εισηγ.κ.Ζιαμπάρα)

2.       Eισήγηση για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο  οδικό δίκτυο του δυτικού τμήματος της πόλης της Ναυπάκτου. (Εισηγ.κ.Ζιαμπάρα).

3.       Ενημέρωση-συζήτηση για την αξιοποίηση των πρώην εργοστασιακών χώρων στην Τ.Κ.Αντιρρίου.
4.       Εισήγηση για την υποβολή πρότασης στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Πράσινου ταμείου «Αστική Αναζωογόνηση 2013», Κωδικός Πρόσκλησης 20/2013. (Εισηγ.κ.Ζιαμπάρα)
5.       Εισήγηση για την υποβολή πρότασης στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Πράσινου ταμείου «Ολοκλήρωση εκκρεμών μελετών Πολεοδομικού Σχεδιασμού», Κωδικός Πρόσκλησης 18.01/2013. (Εισηγ.κ.Ζιαμπάρα)
6.       Λήψη απόφασης για να τιμηθoύν: ο δρομέας  Δημήτριος  Καραχάλιας, οι  δύο ποδηλάτες Κων/νος Λαγουδάκης ,Παν.Κόγγος και αρχηγός της αποστολής Χρ.Κόγγος, για την  προσπάθειά τους για την παραμονή του Τ.Ε.Ι στην Ναύπακτο. (Εισηγ.κ.Σταυρόπουλος).
7.       Εκδοση ψηφίσματος για την παραμονή  της 22ης Ε.Β.Α. στη Ναύπακτο. (Εισηγ.κ.Σταυρόπουλος)
8.       Aναμόρφωση Π/Υ οικ. έτους 2013(Εισηγ.κ.Σταυρόπουλος).
9.       Υποβολή του πρακτικού της Επιτροπής που έχει οριστεί για τον έλεγχο των παραστατικών της Κοινωφελούς Επιχείρησης ΑΝ.ΝΑ., τα οποία δεν έχουνε την αναγκαία τεκμηρίωση.(Εισηγ.κ.Καρκατσούλης)
10.   Έγκριση παράτασης εκμίσθωσης  Δημοτικού κτιρίου Τ.Κ  Eλευθέριανης.(Εισηγ.κ.Σταυρόπουλος).
11.   Ανάκληση της 51/2007 απόφασης Δ.Σ.πρώην Δήμου Πυλήνης  περί «Αποδοχή γνωμοδότησης δικηγόρου για εκμίσθωση ακινήτου Τ.Δ.Στράνωμας». (Εισηγ.κ.Σταυρόπουλος).
12.   Ανάκληση της  αριθ.186/2010 απόφασης Δ.Σ. πρώην Δήμου Ναυπάκτου με την οποία γνωμοδότησε θετικά στο αίτημα του Ανδρέα Μπέσσα και της Αικατερίνης Τσιμπάκη για την κατασκευή πέργκολας στο βόρειο τμήμα της πλατείας Παπαχαραλάμπους. (Εισηγ.κ.Ζιαμπάρα).
13.   Αίτηση προσφοράς δωρεάν εκπόνησης μελέτης με τίτλο «Τοπογραφική μελέτη αποτύπωσης  Νεοκάστρου  Ναυπακτίας» (Εισηγ.κ.Ζιαμπάρα).
14.   Έγκριση της  κατανομής ποσού 52.668,18€ από τους Κ.Α.Π. για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. (Εισηγ.κ.Σταυρόπουλος)
15.   Εισήγηση για τοπική κανονιστική απόφαση κατά τη διάρκεια του Lepanto rally 2013. (Εισηγ.κ.Ζιαμπάρα).
16.   Πρόσληψη προσωπικού ΙΔΟΧ διάρκειας δύο (2) μηνών. (Εισηγ.κ.Καρκατσούλης).
17.   Παράταση συνολικής προθεσμίας του έργου «Διαμορφώσεις δημοτικού κτιρίου στο Αντίρριο».( Εισηγ.κ.Ζιαμπάρα)
18.   Παράταση της προθεσμίας περαίωσης του έργου «ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ Τ.Κ. ΑΝΑΒΡΥΤΗΣ» της Δημοτικής Ενότητας Αποδοτίας και του αναδόχου Ζορμπά Γεωργίου του Ιωάννη.( Εισηγ.κ.Ζιαμπάρα)
19.   Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.- Τακτοποιητικού) του έργου “ΣΥΝΤΗΡΙΣΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ Τ.Κ. ΓΑΛΑΤΑ. (Εισηγ.κ.Ζιαμπάρα)
20.   Ορισμός δύο (2) Δημοτικών Συμβούλων μετά των αναπληρωτών τους στην επιτροπή παραλαβής έργων αξίας μέχρι 5.869,4 ευρώ,κατόπιν κληρώσεως.
21.   Ορισμός ενός (1) Δημοτικού Συμβούλου μετά του αναπληρωτή του στην επιτροπή παραλαβής έργων αξίας από 5.869,4 ευρώ και μέχρι 8.804,1 ευρώ, κατόπιν κληρώσεως.
22.   Ορισμός ενός (1) Δημοτικού Συμβούλου μετά του αναπληρωτή του στην επιτροπή παραλαβής έργων αξίας άνω των 8.804,1 ευρώ, κατόπιν κληρώσεως.
23.   Ορισμός  ενός (1) υπαλλήλου ως  τακτικού μέλους και ενός (1) υπαλλήλου ως  αναπληρωματικού μέλους  για την συμμετοχή του στην επιτροπή παραλαβής του φυσικού εδάφους για το τμήμα του έργου «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΊΑ Τ.Κ. ΑΠΟΔΟΤΙΑΣ (πλήν Κρυονερίων). (Εισηγ.κ.Ζιαμπάρα).
24.   Καταγραφή–σήμανση-παράδοση αδέσποτων σκυλιών που βρίσκονται στο «καταφύγιο» στη θέση Σκά της Τ.Κ.Λυγιά. (Εισηγ.κ.Τσέλιος).
25.   Eπέκταση Δημοτικού φωτισμού σε δρόμο στο Δ.Δ. Κρυονερίων στης Δ.Ε. Αποδοτίας (Εισηγ.κ.Τσέλιος).
26.   Προκήρυξη επαναληπτικού «Πανελλήνιου Καλλιτεχνικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής με θέμα τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου». (Εισηγ.κ.Ζιαμπάρα).
27.   Εγκριση δαπανών Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου Μακύνειας. .(Εισηγ.κ.Σταυρόπουλος)
28.   Συνδιοργάνωση παράστασης κουκλοθεάτρου. (Εισηγ.κ.Ζιαμπάρα).
29.   Εγκριση επιχορήγησης Εκπολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Σκαλιωτών, για την εκδήλωση «Γαϊτανάκι στη Σκάλα». (Εισηγ.κ.Ζιαμπάρα).
30.   Επιχορήγηση του Παπαχαραλάμπειου Αθλητικού Συλλόγου Ναυπάκτου για την ανάληψη διοργάνωσης της  ημιτελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος εφήβων μπάσκετ. (Εισηγ.κ.Σταυρόπουλος)
31.   Εγκριση απονομής τιμητικών διακρίσεων για τον Μαθητικό Διαγωνισμό για τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου. (Εισηγ.κ.Ζιαμπάρα).
32.   Αίτημα του κ.Κυρίτση Λάμπρου, για την τοποθέτηση εικονοστασίου στην  θέση «Αγριοσυκιά» Τ.Κ.Πιτσιναίϊκων.( Εισηγ.κ.Ζιαμπάρα)

1 σχόλιο:

  1. Παρακαλώ καταθέστε ερώτηση για το θέμα της επέκτασης του σχεδίου πόλησ.ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή