Ταυτότητα


Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ είναι μια δημοτική κίνηση που δραστηριοποιήθηκε αρχικά το 2005 στην Ναύπακτο. Στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2006, όπου συμμετείχε (ως ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ) με επικεφαλής τον Κώστα Καρακώστα, ψηφίστηκε από το 8,34% των δημοτών. Εκπροσωπήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπάκτου από 1 δημοτικό σύμβουλο.
Στις δημοτικές εκλογές του 2010 η Κίνηση Πολιτών Ναυπακτίας ψηφίστηκε από το 9,57% (1918 ψήφοι) των δημοτών του διευρυμένου Δήμου Ναυπακτίας. Εκπροσωπείτε στο Δ.Σ του Δήμου από 2 δημοτικούς συμβούλους, τον επικεφαλής της Κίνησης, Κώστα Καρακώστα και τον Τάκη Λουκόπουλο.
Δείτε το ψηφοδέλτιο της Κίνησης στις Δημοτικές Εκλογές 2010.
Διαβάστε το πρόγραμμα της Κίνησης. 

Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ είναι ανοιχτή σε κάθε ενεργό πολίτη που έχει διαφορετική οπτική για τον τρόπο που θα έπρεπε να οργανώνεται και να λειτουργεί η πόλη και ολόκληρη η επαρχία και θέλει να συμμετέχει σε μια κοινή προσπάθεια για την προώθηση σύγχρονων ριζοσπαστικών λύσεων στα προβλήματα της Ναυπακτίας.
Στα πλαίσια της δημόσιας παρουσίας μας, αυτό το blog έχει μετεξελιχθεί προβάλλοντας πλέον - πέραν των επίσημων θέσεών μας ως δημοτική παράταξη - και ενημερωτικά θέματα ποικίλης ύλης για την ευρύτερη περιοχή, αλλά και απόψεις συμπολιτών μας.
Όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε στον δημόσιο διάλογο και στην ενημέρωση επικοινωνήστε μαζί μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου