Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Υποψήφιοι για πρώτη φορά με την Κίνηση Πολιτών Ναυπακτίας

Σε αυτές τις εκλογές η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, συνεχίζει ανεξάρτητα και καθαρά. Συγκροτείται η ομάδα των υποψηφίων συμβούλων που θα δώσει το σημερινό στίγμα της ΚΙΝΗΣΗΣ. Περιλαμβάνει πολλούς νέους συνεργάτες της ομάδας που προέρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους ,αλλά επιμένουν πως χρειάζεται να συνδημιουργήσουμε μια πλειοψηφία που θ’ αλλάξει τη ρότα του καραβιού και δεν θα εξαντλείται στο μοίρασμα των καρεκλών της εξουσίας. Δεν θέλουμε να ανακυκλώσουμε το υπάρχον πολιτικό δυναμικό ούτε να λειτουργήσουμε ως πλυντήριο για παλιότερες αμαρτίες. Είναι όμως βαθιά μας επιθυμία, μαζί με συμπολίτες μας που έχουν μεράκι και άποψη για την πόλη και ολόκληρη την επαρχία, να προσπαθήσουμε να την βγάλουμε από την ακινησία, την ανυποληψία και τα αδιέξοδα.
Η δημοκρατία, η διαφάνεια, η συλλογικότητα στη λήψη των αποφάσεων, η εξυπηρέτηση και η στήριξη του δημότη πρέπει να είναι τα βασικά εργαλεία άσκησης δημοτικής πολιτικής. Γιατί έτσι θα τελειώσουμε με τους δήμους που λειτουργούν ως θερμοκήπια παραγοντισμού, πελατειακών σχέσεων και εξυπηρέτησης κάθε λογής ιδιωτικών συμφερόντων.
Σήμερα ανακοινώνουμε (αλφαβητικά) τις πρώτες υποψηφιότητες της ομάδας με κοινό χαρακτηριστικό ότι για πρώτη φορά συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ και πλαισιώνουν όλους όσους την προηγούμενη τετραετία εργάστηκαν για την αυτοδιοίκηση με την ομάδα της ΚΙΝΗΣΗΣ:

5 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
    Η ΟΜΑΔΑ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΠΩΣ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΑ ΥΠΟΣΤΑΣΗ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ
    ....ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύχομαι η συμπαθεια όλων, αυτή τη φορά να σας φέρει πρώτους και στις κάλπες..
    Πολύ καλές οι πρώτες ανακοινώσεις, να υπάρξει και ανάλογη συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!!
    Σε αυτή μας την προσπάθεια, δεν σας θέλουμε απλά θεατές.
    Ελάτε να γίνεται συμμέτοχοι στην αλλαγή φιλοσοφίας που θέλουμε να φέρουμε στον Δήμο Ναυπακτίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υπάρχει κανένας ψηφοφόρος του δήμου Ναυπακτίας που να μην αναγνωρίζει σε όλα τα πρόσωπα της κίνησης και του υποψηφίου δημάρχου, την θέληση για προσφορά και την ανιδιοτέλεια. Όλοι το ξέρουν , όλοι θέλουν και όλοι στο τέλος θα νικηθούν από την συνείδηση τους που τους υπαγορεύει την σωστή κίνηση. Κίνηση Πολιτών Ναυπακτίας . Όλοι μαζί σας παιδιά ! Καλά αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περιμένουμε το πρόγραμμα που θα προτείνετε για το δήμο σε αυτές τις εκλογές. Ελπίζουμε να είναι καλό και να πείσει όπως και οι υποψήφιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή