Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Η αρχαιολογική τί γνώμη έχει;


Αν και πολλοί είναι εκείνοι που διαµαρτύρονται για το «έκτρωµα» που έχει τοποθετηθεί στο τείχος του λιµανιού για το έργο του φωτισµού, κανένας αρµόδιος δεν φαίνεται να έχει κουνηθεί από τη θέση του.
Πρόκειται για ένα µεταλλικό λούκι κατά µήκος του τείχους, σε εµφανέστατο σηµείο, για να περάσουν τα καλώδια του φωτισµού. Και η ερώτηση που τίθεται είναι τι γνώµη έχει η αρχαιολογική υπηρεσία που έχει έδρα τη Ναύπακτο για το θέµα αυτό; Το βρίσκει καλαίσθητο; Έχει αναζητήσει άλλους τρόπους για να µην χαλάσει η εικόνα του τείχους;  Μάλιστα και σε αρκετά blogs έχουν δηµοσιευτεί απόψεις αναγνωστών που βρίσκουν κακή αυτή την εικόνα, όµως µέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει εξέλιξη, ενώ παράλληλα παραµένουν και τα κάγκελα που τοποθετήθηκαν για να µην ανεβαίνουν οι άνθρωποι και κυρίως τα µικρά παιδιά πάνω και συµβεί κανένα ατύχηµα.
Όµως τους νεαρούς δεν τους εµποδίζουν τα κάγκελα, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που σκαρφαλώνουν πάνω σε αυτά, µε µεγαλύτερο τον κίνδυνο ατυχήµατος…




1 σχόλιο:

  1. Επί τη ευκαιρία, θα μπορούσε να μας πει και τί γνώμη έχει για τα "υπέροχα" neon φώτα συγκεκριμένου καφέ-μπαρ, που εδώ και μερικές εβδομάδες επιβάλλουν την αισθητική τους βλάβη σε ολόκληρο το λιμάνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή