Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Τίτλοι τέλους για την ΑΝ.ΝΑ


Την απόφαση να καταργηθεί η αμαρτωλή Αναπτυξιακή του δήμου Ναυπάκτου πήρε το δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας στη συνεδρίαση της Κυριακής κι αυτό, σύμφωνα με το δήμαρχο Γιάννη Μπουλέ, είναι μονόδρομος.
Στην αιτιολόγησή του ο δήμαρχος υποστήριξε ότι κάθε άλλος δρόμος θα οδηγούσε μοιραία στη διακοπή του προγράμματος ΚΔΑΠ- ΜΕΑ, δείχνοντας παράλληλα προς τους φεσωμένους τη δικαστική οδό για τη διεκδίκηση των χρημάτων τους.
Την άποψη ότι αυτή η λύση θα οδηγήσει στο να χαθούν τα χρήματα των πολιτών, εξέφρασε ο Ανδρέας Κοτσανάς, αλλά και ο Θανάσης Παπαθανάσης, με τον δεύτερο μάλιστα να δίνει ένα ρεσιτάλ κροκοδείλιων δακρύων για μία υπόθεση που φέρει σχεδόν εξ ολοκλήρου την ευθύνη.
Διστακτικός ο Κώστας Καρακώστας, καθώς κανείς δεν μπορούσε να απαντήσει με σαφήνεια τόσο για το τι θα γίνει με τα χρέη, όσο και με τις ευθύνες, αφού υπήρξε μέλος της ΑΝΝΑ, κατέληξε τελικά να ταχθεί με την άποψη της συγχώνευσης των δύο εταιρειών, ΑΝΝΑ και ΔΕΑΝ δηλαδή, πρόταση που όμως τελικά δεν πέρασε,μιας και η πλειοψηφία, έστω και χωρίς την ψήφο του Γιώργου Γούλα είχε τον αριθμό που απαιτείτο, αποφασίζοντας τελικά την διατήρηση της ΔΕΑΝ, και την κατάργηση της ΑΝΝΑ. Σύμφωνα με τον δήμαρχο, βάσει βέβαια και των όσων του είπε ο νομικός σύμβουλος της ΚΕΔΚΕ, τα χρήματα των “φεσωμένων” δεν πρόκειται να χαθούν, με μοναδικό δρόμο όμως για τη διεκδίκησή τους το νομικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου