Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ»


Κάλεσμα συμμετοχής προς τα σχολεία της πόλης

Το ραδιόφωνο του Lepanto 101,4 σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ 100,3 θα διοργανώσει το πρωί του Σαββάτου 26 Φεβρουαρίου εκδήλωση ενταγμένη στη δράση «Όλοι μαζί η Ελλάδα μπορεί».
Σκοπός της είναι η επαφή ανθρώπων που μπορούν να προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη (ανέργους, πολυτέκνους κλπ). Κατά τη διάρκειά της οι δύο συνεργαζόμενοι σταθμοί θα εκπέμψουν ταυτόχρονα από την Ναύπακτο προβάλλοντας την ενέργεια αυτή.

Ως χώρος της εκδήλωσης επιλέχθηκε η αίθουσα «Ναυπακτία» που βρίσκεται στο λιμάνι της πόλης, καθώς αποτελεί σημείο - ταυτότητα της πόλης.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής καλούμε τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπάκτου να απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής προς τα μέλη του. Ως τρόποι προσφοράς προτείνονται οι δωροεπιταγές ή επιλεγμένα προϊόντα του κάθε επαγγελματία από την επιχείρησή του.

Ο Lepanto 101,4 θα διαφημίσει μέσα από τη συχνότητά του τους συμμετέχοντες κάνοντας συχνές αναφορές σε αυτούς. Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος, εκτός της γνωστοποίησης της προσφοράς τους, καλούνται να δώσουν το παρών στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου 26 Φεβρουαρίου.

1 σχόλιο:

  1. Αυτό το "Όλοι μαζί..." κάτι μου θυμίζει... Ελπίζω να μην έχει την ίδια τύχη και η συγκεκριμένη κινητοποίηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή