Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Κάποιοι γνώριζαν....


.Με το δελτίο τύπου που ακολουθεί το Εργατικό Κέντρο παρεμβαίνει στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την ακαταλληλότητα του πόσιμου νερού στην ορεινή Ναυπακτία. Πληροφοριακά αναφέρουμε ότι στο δ.σ. της ΔΕΥΑΝ συμμετέχει, ως μέλος του, ο πρόεδρος του Ε.Κ.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κάποιοι γνώριζαν .....


Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας  χαιρετίζει την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΝ, η οποία ελήφθη έπειτα από σχετική πρόταση του εκπροσώπου του ΕΚΝΔ στο ΔΣ, να κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα κατά παντός υπευθύνου για το θέμα της καθυστέρησης ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων για την κακή ποιότητα του νερού στην Ορεινή Ναυπακτία
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ελέγχων, τα οποία διενεργήθηκαν το μήνα Ιούλιο 2012  από αρμόδια υπηρεσία  ολοκληρώθηκαν στις 8 και 13 Αυγούστου ,   το νερό στην περιοχή της Ορεινής Ναυπακτίας σε πολλά δείγματα  κρίθηκε ακατάλληλο για πόση. Ωστόσο, τα αποτελέσματα αυτά, κοινοποιήθηκαν στη ΔΕΥΑΝ  στις 6 Σεπτεμβρίου 2012.
Όλο αυτό το διάστημα, δηλαδή από τις 8/8/2012 μέχρι τις 6/9/2012, κάποιοι επέλεξαν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία των συμπολιτών μας, αλλά και των επισκεπτών της περιοχής.
Η κίνηση αυτή στόχο έχει τη λογοδοσία, επιτέλους, ενώπιων της δικαιοσύνης αυτών, που θέτουν με τις πράξεις τους  σε κίνδυνο την υγεία των συμπολιτών μας.
Το Ε.Κ.Ν.Δ. στέκεται αρωγός στον καθημερινό αγώνα των συμπολιτών μας για καλύτερη ποιότητα ζωής και συνεχίζει να μάχεται για τη βελτίωση του επιπέδου διαβίωσης των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων.

ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ.Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου