Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Συνέντευξη Κ. Καρακώστα στην εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ"

«ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»:   Όχι μόνο μας ερωτεύονται, αλλά και μας παντρεύονται !

Είκοσι περίπου ημέρες από την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου. Πόσο «εύκολο» είναι,  να περάσει στο μυαλό του δημότη Ναυπακτίας η «Κίνηση Πολιτών» από την αντιπολίτευση,  σε βασικό παράγοντα  των αυτοδιοικητικών   πραγμάτων του Δήμου Ναυπακτίας;

Ο δημότης μπορεί να κρίνει ως εξής: Την προηγούμενη 4ετία στη Ναύπακτο η Κίνηση Πολιτών πήρε εντολή να κάνει αντιπολίτευση. Υπήρξαν και άλλες παρατάξεις που πήραν την ίδια εντολή και μία παράταξη, του νυν δημάρχου, να κάνει διοίκηση. Αν θέλει να κρίνει ο δημότης , να κρίνει την κάθε παράταξη με βάση την εντολή που πήρε.
Για παράδειγμα, θεωρούμε ότι ο ίδιος ο κόσμος της Ναυπάκτου και κατ’ επέκταση της Ναυπακτίας  λέει  ότι,  η «Κίνηση Πολιτών» αν και ήταν ο μικρότερος συνδυασμός της αντιπολίτευσης, ήταν αυτή που έπαιξε το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όχι μόνο αποκαλύπτοντας ανεπάρκειες, αλλά κάνοντας και πάρα πολλές προτάσεις που θα μπορούσαν αν είχαν γίνει αποδεκτές να αλλάξουν την όψη της πόλης. Με αυτή την έννοια ξεκινάμε με ένα προβάδισμα στην εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων.
Επιπλέον, στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για αυτοδιοίκηση, η οποία δεν απαιτεί  manager, απαιτεί πρώτα μια κοινωνία η οποία θέλει να αυτοδιοικηθεί και ταυτοχρόνως  οι αιρετοί αυτοδιοικητικοί άρχοντες οφείλουν να διακρίνονται για την πολιτική τους σκέψη και ουσία. Αν ψάχναμε για manager δεν θα ταλαιπωρούμαστε με τις εκλογές, θα προκηρύσσαμε  την θέση μέσω ΑΣΕΠ κι όλα θα είχαν τελειώσει. Ευτυχώς στον δήμο μας εργάζονται ικανά διοικητικά στελέχη. Ο αιρετός οφείλει να τους εμπνεύσει, να τους δώσει το πολιτικό σχέδιο για τον Δήμο μας και όχι να μπλέκεται στα πόδια τους καθημερινά.
Νομίζω ότι οι συμπολίτες μας έχουν διακρίνει ότι υπάρχει η πολιτική σκέψη και η πολιτική ουσία στην «Κίνηση Πολιτών». Αυτό φαίνεται και στο διάστημα των τεσσάρων χρόνων αντιπολίτευσης, με τις δεκάδες, για να μην πω, εκατοντάδες  προτάσεις που κατέθεσε για μια άλλη λειτουργία του Δήμου.
Να αναφέρω ένα παράδειγμα, που αποδεικνύει ότι εμείς θα διοικούσαμε καλύτερα τον Δήμο. Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε πριν δυόμισι περίπου χρόνια, να καταργήσει την πολεοδομία. Έμπλεξε έτσι τη Ναύπακτο σε μια τεράστια περιπέτεια. Εκείνη η στιγμή ήταν κρίσιμη.
Από τους εικοσιένα  Δημοτικούς Συμβούλους είτε ασκούσαν διοίκηση είτε αντιπολίτευση, μόνο ένας, ο εκπρόσωπος της «Κίνησης Πολιτών» ψήφισε κατά της απόφασης. Κατάλαβε ότι η κατάργηση της πολεοδομίας, μας οδηγεί σε γκρεμό.
Οι συνάδελφοι λοιπόν  που ψήφισαν υπέρ της κατάργησης της πολεοδομίας , σήμερα είναι σκορπισμένοι σε όλα τα ψηφοδέλτια, και ισχυρίζονται ότι μπορούν να διοικήσουν αποτελεσματικά! Πως όμως μπορούν να διοικήσουν άνθρωποι που ρίξανε στο γκρεμό την Ναύπακτο για δυο χρόνια;
Να λοιπόν γιατί η «Κίνηση Πολιτών», που είδε πολύ νωρίς το πρόβλημα και ήταν η μοναδική παράταξη που καταψήφισε, έχει πολιτική ουσία που μπορεί να την κάνει αποτελεσματική στη διοίκηση. Με την «Κίνηση Πολιτών» στη διοίκηση όλη αυτή η ταλαιπωρία για την πόλη θα είχε αποφευχθεί.
Από την άλλη πλευρά, θα είμαστε καλύτεροι στη διοίκηση γιατί: Λειτουργούμε σαν ομάδα όχι μόνο για λόγους δικής μας φιλοσοφίας, αλλά διότι έτσι μπορεί να διοικηθεί αποτελεσματικά ο Δήμος. Να ξεχάσουμε πια το μοντέλο της διοίκησης, με έναν δήμαρχο και έναν αντιδήμαρχο που έκαναν κουμάντο με το κινητό τους. Έστω και αν τα «κουτσοκατάφερναν»,  αυτό δεν μπορεί να λειτουργήσει στο Δήμο Ναυπακτίας.
Η ομάδα της «Κίνησης Πολιτών» με δεκαέξι δημοτικούς συμβούλους, θα διοικήσει αξιοποιώντας τους όλους και όχι μόνο τους πέντε, που θα είναι αντιδήμαρχοι. Και οι δεκαέξι θα έχουν πολύ σημαντικό ρόλο στην διοίκηση. Τολμάμε να πούμε ότι θα αξιοποιήσουμε και δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης.
Με αυτό το μοντέλο της αποκέντρωσης των ευθυνών και της συλλογικότητας θα μπορέσουμε να διοικήσουμε αποτελεσματικά.
Ένα ακόμη σημείο που έχουμε πλεονέκτημα είναι ότι είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να εμπιστευτούμε τα Τοπικά Συμβούλια. Θα λειτουργήσουμε τα Τοπικά Συμβούλια σαν να είναι οι παλιές κοινότητες. Είμαστε οι μόνοι που το λέμε στο πρόγραμμά μας. Με αυτόνομο προϋπολογισμό, να «κάνουν κουμάντο» οι ίδιοι οι εκλεγμένοι σε κάθε χωριό και με την δέσμευση, οι αποφάσεις  των κατοίκων να μπαίνουν αυτούσιες στο «Τεχνικό Πρόγραμμα» του Δήμου. Εξ άλλου από πολύ νωρίς και πριν την ψήφιση του Καλλικράτη είχαμε προτείνει τα τοπικά συμβούλια να εκλέγονται από ενιαίο, μη παραταξιακό ψηφοδέλτιο. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι, σε ένα χωριό διακοσίων ατόμων, πρέπει να εκλέγονται με συγκεκριμένο συνδυασμό.
Αυτό δεν θα το ακούσετε εύκολα από άλλους συνδυασμούς, αφού άσκησαν διοίκηση αλλά κανείς δεν εμπιστεύτηκε στα Τοπικά Συμβούλια ούτε ένα ευρώ, παρόλο που μπορούσαν και το προέβλεπε ο «Καποδίστριας»!
Φαντάζεστε έναν δήμαρχο που θα διοικεί από τη Ναύπακτο και θα δίνει εντολή να κοπούν τα χόρτα από  ογδόντα νεκροταφεία ή θα συντηρεί τις εκατό πλατείες χωρίς να δίνει ρόλο στα τοπικά συμβούλια; Όχι απλώς δεν θα πάει καλά, αλλά ο Δήμος θα «βουλιάξει» στην αναποτελεσματικότητα.
Άρα η πολιτική ουσία που φέρνει η «Κίνηση Πολιτών» στο προσκήνιο, είναι αυτή που θα κάνει την διοίκηση αποτελεσματική.

Η «Κίνηση Πολιτών» δεν είναι μια προσωποπαγής παράταξη.
Πιστεύετε ότι είναι θέμα φιλοσοφίας και ψυχολογίας η διοίκηση;


Είναι θέμα φιλοσοφίας!
Εκτός από τους αιρετούς, υπάρχουν οι υπάλληλοι του Δήμου που θα πρέπει να βοηθηθούν, για να δουλέψουν όσο καλύτερα μπορούν.
Για παράδειγμα, δείτε τον σημερινό Δήμο Ναυπάκτου, που τίποτα δεν γίνεται αν δεν περάσει πρώτα από το γραφείο του Δημάρχου! Ακόμα και το περιβόητο χαρτί, που έδειχνε ότι το χρέος είναι 7 εκατομμύρια, έπρεπε να περάσει από το γραφείο του Δημάρχου για να εγκριθεί και να έρθει στα χέρια τα δικά μου και στη δημοσιότητα.
Εμείς δεν θα δουλέψουμε με τέτοια φιλοσοφία.
Όταν αναφέρουμε ότι λειτουργούμε ως ομάδα το ίδιο ακριβώς εννοούμε και για τους υπαλλήλους του Δήμου. Είναι αδιανόητο ο υπάλληλος για το παραμικρό να παίρνει έγκριση από το γραφείο Δημάρχου! Αυτό γίνεται σήμερα, γιατί οτιδήποτε συμβαίνει στο Δήμο πουλιέται ως εξυπηρέτηση και μετά με την εξυπηρέτηση προσπαθούν να αγοράσουν ψήφους.
Εμείς καταργώντας αυτή τη λογική, όχι μόνο θα λειτουργούμε το Δήμο ως ομάδα, όχι μόνο θα δίνουμε ρόλο σε όλους τους αιρετούς, αλλά θα απελευθερώσουμε τις δυνατότητες των υπαλλήλων.
Ως δήμαρχος, δεν θα στήσω «γραφείο Δημάρχου»  με τους κολλητούς  και τους δικούς μου, για να  παρακολουθούν και να ελέγχουν τα πάντα.  Θα εμπιστευθούμε τους υπαλλήλους και θα εμπνευσθούν και αυτοί από εμάς, από κοινού θα στήσουμε  την διοικητική μηχανή του Δήμου, έτσι ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά.


Μέσα στην οικονομική κρίση που βρίσκεται η χώρα και την οικονομική  κατάσταση που ο Δήμος Ναυπάκτου σήμερα έχει περιέλθει, πόσο δύσκολη βλέπετε να είναι η επόμενη ημέρα. Θα ανταπεξέλθει στο έργο του, ο Δήμαρχος  που θα του εμπιστευθούν  τα ηνία του δήμου οι πολίτες της Ναυπακτίας; 

Όχι μόνο με το μνημόνιο και την «τρόικα», αλλά και με τον ίδιο τον «Καλλικράτη» τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για την επόμενη μέρα.
Ο «Καλλικράτης» μεταφέρει αρμοδιότητες στην τοπική αυτοδιοίκηση χωρίς να υπάρχουν οι αντίστοιχοι πόροι.
Να προσθέσω και τη λογική του νυν Δημάρχου και της παράταξής του που οδήγησαν τον Δήμο Ναυπάκτου στα 7 εκατομμύρια χρέος.
Μέσα σε δυο τετραετίες, από τον κ. Νταουσάνη και από τον κ. Παπαθανάση, το χρέος έφτασε στα 7 εκατομμύρια!
Εμείς έχουμε τελείως διαφορετική αντίληψη.
Θα νοικοκυρέψουμε το Δήμο και θα πετύχουμε ακόμα και τα ελάχιστα χρήματα που θα διαχειριστούμε να πιάνουν τόπο. Βήμα –βήμα θα αποπληρωθεί το χρέος και θα διεκδικήσουμε περισσότερους πόρους για το Δήμο Ναυπακτίας. Κι όταν η «Κίνηση Πολιτών» λέει ότι θα διεκδικήσει, όλοι καταλαβαίνουν πως μπορεί να είναι αποτελεσματική. Όχι μόνο χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι, αλλά και με την κατάλληλη προετοιμασία. Για να πάρεις σήμερα χρήματα χρειάζεται να έχεις μελέτες για το έργο του οποίου ζητάς την χρηματοδότησή. Όμως κλείνει μια τετραετία και δεν υπάρχει ούτε μια μελέτη έτοιμη για το τι θέλουμε  στην πόλη, έτσι ώστε να μπορέσουμε διεκδικήσουμε  χρήματα.
Εμείς αυτό θα κάνουμε  από την πρώτη μέρα που θα αναλάβουμε την διοίκηση, και εφ’ όσον έχουμε άποψη για το τι χρειάζεται ο τόπος μας, είναι το να δημιουργήσουμε μελέτες και να διεκδικήσουμε την χρηματοδότησή τους.
Θα ήθελα εδώ να πω δυο κουβέντες και για το ποιος έχει ευθύνη για το τεράστιο χρέος που δημιουργήθηκε στις τελευταίες τετραετίες. Οι  αντιδήμαρχοι και οι δήμαρχοι των προηγούμενων τετραετιών, οι δημοτικοί σύμβουλοι, που στήριξαν την λογική των «πυροτεχνημάτων», είναι σήμερα σκορπισμένοι σε πολλούς συνδυασμούς. Ο πολίτης της Ναυπακτίας, αν θέλει να ξεφύγουμε από αυτή τη λογική, καλό θα ήταν να ψάξει να βρει σε ποιους συνδυασμούς «κρύφθηκαν» οι έχοντες ευθύνη για το τεράστιο χρέος.
Αν για παράδειγμα ένας συνδυασμός έχει ως υποψήφιους αρκετούς αντιδημάρχους, των προηγούμενων τετραετιών, μπορεί να ισχυρίζεται ότι είναι κομιστής του καινούργιου; Βλέπετε οι  μεταγραφές μπορεί να «κουβαλάνε» λίγες ψήφους (λέω λίγες γιατί οι ψηφοφόροι δεν είναι πρόβατα, να τους πηγαίνει κανείς εδώ κι εκεί) αλλά φέρνει μαζί και τα «κουσούρια» της.
Αν θέλουμε να δούμε αλλαγές πρέπει να πάμε εκεί που λέει η «Κίνηση Πολιτών». Η λύση δεν βρίσκεται στις μεταγραφές υποψηφίων, αυτές που οι συνδημότες μας ονομάζουν κωλοτούμπες, αλλά στο άλμα εις ύψος που προτείνει η «Κίνηση Πολιτών».
Αυτό θα κάνουμε, με αυτή τη νοοτροπία θα διοικήσουμε το Δήμο και νομίζουμε ότι μπορούμε να είμαστε αποτελεσματικοί και στην οικονομική διαχείριση. Τα ρουσφέτια, οι εξυπηρετήσεις, τα χρήματα που πήγαν τζάμπα σε πυροτεχνήματα, τραπεζώματα και φιλοξενίες,   όχι μόνο θα μειωθούν αλλά θα πάνε στο μηδέν.  Θα κάνουμε πράγματα ουσίας με τα χρήματα που θα έχουμε στη διάθεσή μας.

Θεωρείτε ότι υπάρχουν αξιόλογα άτομα και στελέχη στους υπόλοιπους συνδυασμούς και το αναφέρω,  με το ενδεχόμενο η επόμενη ημέρα να απαιτήσει  συγκλίσεις και συνεργασίες.

Αξιόλογα στελέχη και συμπολίτες με κοινωνική  δράση, με προσωπική πορεία υπήρξαν και στον συνδυασμό του κ. Παπαθανάση αυτή την τετραετία. Δεν βοήθησαν όμως να σταματήσει η κατρακύλα.
Βεβαίως και υπάρχουν αξιόλογοι σε όλα τα ψηφοδέλτια, αυτό όμως που κρίνουμε είναι η πολιτική ουσία του κάθε συνδυασμού.
Σε ένα γενικό οικονομικό κλίμα άσχημο, με μια μεταρρύθμιση, τον «Καλλικράτη»,  που δυσκολεύει την αυτοδιοίκηση, με ένα χρέος τεράστιο, αυτό που ζητάνε οι συνδημότες μας από τους  συνδυασμούς είναι η πολιτική τους θέση.
Αυτό που πρέπει να δούμε είναι το πρόγραμμα και τη φιλοσοφία που καταθέτει ο κάθε συνδυασμός. Το να υπάρχουν αξιόλογοι παντού δεν έχει σημασία, αν αυτοί δεν βάζουν τη σφραγίδα τους στην πολιτική ουσία της παρέμβασής τους.
Επειδή όμως με ρωτήσατε για συγκλίσεις και συνεργασίες, πρέπει να επισημάνω κάτι πολύ σοβαρό για εμάς αλλά και την τοπική κοινωνία. Δεν πιστεύετε ότι στη Ναύπακτο θα πρέπει να τελειώνουμε με τα πολιτικά τερτίπια, που κυριάρχησαν από το 1998 μέχρι σήμερα; Δεν είναι πολλές οι φορές που πάρα πολλά ζητήματα προεκλογικά δεν έγιναν με καθαρό τρόπο; Ακόμη και σε αυτή την προεκλογική περίοδο έγιναν πράγματα που σκόρπισαν υποψίες στην τοπική κοινωνία.
Για εμάς είναι πολύ σημαντικό ένας συνδυασμός, να απαρτίζεται από ικανά πρόσωπα, αλλά και να είναι αποφασισμένος να προχωρήσει   σε αυτές τις εκλογές ανεξάρτητα και καθαρά.
Θεωρούμε ότι προσπαθήσαμε και καταφέραμε να αποδείξουμε ότι είναι δυνατόν να συμμετέχεις στις εκλογές και ανεξάρτητα και καθαρά. Μπορείς έτσι να δημιουργήσεις και προοπτική νίκης  μάλιστα.
Ο κόσμος αυτό θέλει, γιατί σιχάθηκε πια τις μεταγραφές της τελευταίας στιγμής, αποστρέφεται αυτούς που ψάχνουν ποιος συνδυασμός είναι πιο πιθανό να εκλεγεί, ώστε να χωθούν σε αυτόν και να διοικήσουν.
Επιτέλους, αυτός ο Δήμος πρέπει να αλλάξει χέρια, να αλλάξει νοοτροπία με «κόπο και όχι με κόλπο»!
Εμείς οι αιρετοί πρέπει να φροντίσουμε να δείξουμε και στην κοινωνία ότι όχι μόνο εμείς αλλάζουμε, όχι μόνο θα αλλάξει η διοίκηση του Δήμου, αλλά και η ίδια η κοινωνία οφείλει να αλλάξει.
Έχω την αίσθηση από τον κόσμο που συζητάω, ότι ο κόσμος της Ναυπακτίας πια έγινε απαιτητικός. Είμαι μάλιστα βέβαιος ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των συνδημοτών μας θα ήθελε η «Κίνηση Πολιτών» να έρθει στη δεύτερη Κυριακή, ανεξάρτητα από ποιόν ψηφίζει.
Έτσι την δεύτερη Κυριακή θα μπει το ουσιαστικό δίλημμα: Δεν θα έχεις να διαλέξεις ανάμεσα στο «κακό» και στο «περισσότερο κακό», αλλά στο παλιό που φεύγει και στο νέο που πρέπει να έρθει και να αλλάξει τον τρόπο που προσεγγίζουμε τα πράγματα.

Ποια θεωρείτε είναι εκείνα τα προβλήματα για τη Ναυπακτία που χρειάζονται άμεσα να βρουν λύση; 

Εκείνο που εμείς υποσχόμαστε είναι ότι από την 1/1/ 2011 θα αλλάξει η λογική με την οποία διοικείται ο Δήμος. Γνωρίζετε ότι εδώ και έναν χρόνο έχουμε δημοσιεύσει πρόγραμμα,  το οποίο θα τηρήσουμε,  για τις πρώτες μέρες της διοίκησης,  με πράγματα που μπορούν να γίνουν και δεν κοστίζουν τίποτα.
Δεν κοστίζει τίποτα στο Δήμο να περιφράξει το Ξενία, να το καθαρίσει από τα ποντίκια και τους παράνομους και να το χρησιμοποιήσει, μέχρι να καταλήξουμε το τι μπορεί εκεί να γίνει.
Από την άλλη, εκτός από το πρόγραμμα άμεσων δράσεων που δώσαμε στη δημοσιότητα, εμείς έχουμε και μια γενικότερη φιλοσοφία για τον τόπο.
Θέλουμε η Ναύπακτος και η ορεινή Ναυπακτία να λειτουργήσει σαν δίπολο, όπως ο Βόλος με το Πήλιο. Κανείς δεν ανεβαίνει στο Πήλιο χωρίς να σταματήσει στο Βόλο και κανείς δεν επισκέπτεται το Βόλο χωρίς να πάει και από το Πήλιο.
Το δίπολο αυτό, ο ορεινός πλούτος και η καθαρή θάλασσα, με το δυτικό άκρο της Ναυπακτίας, την Χάλκεια και το Αντίρριο (που με την Ιόνια οδό θα απέχουν ελάχιστο χρόνο από το Αγρίνιο, ακόμα και από τα Γιάννενα), θα μπορούν να προσφέρουν θέσεις εργασίας, προσελκύοντας επισκέπτες, μια και ο τουρισμός είναι από τους βασικούς άξονες ανάπτυξης της περιοχής.
Ένα τεράστιο ζήτημα είναι αυτό του οικιστικού και της οικοδομικής δραστηριότητας. Έχουμε πει εδώ και καιρό ότι θα πρέπει να πάψουμε να το αντιμετωπίζουμε με προχειρότητα.
Απαιτείται συγκεκριμένη μελέτη, (καλύτερα να είναι) από πανεπιστημιακούς, που να μπορεί να πείσει το Συμβούλιο της Επικρατείας και όλους ότι η Ναύπακτος αξίζει να κρατήσει τον κεντρικό της πυρήνα με παραδοσιακό χαρακτήρα, αλλά και να αναπτυχθεί οικιστικά ανατολικά και δυτικά.
Όταν αυτό το προτείναμε στο Δημοτικό Συμβούλιο μας είπαν ότι μπορεί να πάρει και έναν χρόνο. Έτσι άφησαν  να χαθούν δεκατρία χρόνια από τότε που δημιουργήθηκε το οικιστικό πρόβλημα!
Θα καταθέσουμε ταυτόχρονα και δημόσια ένα αρκετά αναλυτικό πρόγραμμα, και θα παρακαλέσω τους συνδημότες μας να το διαβάσουν και να μας κρίνουν με βάση αυτό.

Η Ναύπακτος στατιστικά στις Δημοτικές εκλογές ψηφίζει για να απομακρύνει τον προηγούμενο Δήμαρχο. Με δεδομένο ότι οι επικεφαλής   των συνδυασμών έχουν διατελέσει ή είναι εν ενεργεία Δήμαρχοι, τι προβλέπετε για την επομένη των εκλογών;

Ελπίζω να γίνει αυτό που θέλει η κοινωνία.
Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό συνδημοτών μας  θέλουν την «Κίνηση Πολιτών» στη δεύτερη Κυριακή, ώστε να έχουν την επιλογή να φέρουν στην διοίκηση το καινούργιο.
Αυτός είναι και ο δικός μας στόχος. Επιπλέον ας ξέρουν όλοι ότι όποιος ρίξει στην κάλπη το ψηφοδέλτιο της «Κίνησης Πολιτών», θα έχει ορισμένα πλεονεκτήματα.
Πρώτο θα βγει από την κάλπη χαμογελαστός, δεύτερο, δεν θα μετανιώσει  για την ψήφο του στην επόμενη τετραετία, τρίτο, ψηφίζει για τον τόπο του και όχι γιατί έχει κάποια υποχρέωση.
Στο κάτω – κάτω της γραφής αν κάποιος έχει υποχρέωση στον «κουμπάρο» του, ας τον καλέσει μια άλλη Κυριακή, να του κάνει το τραπέζι. Η Κυριακή της 7ης Νοεμβρίου είναι για τον τόπο μας και ψηφίζουμε με κριτήριο ποιος θεωρούμε ότι είναι ο καλύτερος.
Είναι σίγουρο ότι η «Κίνηση Πολιτών» έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, έχει «κλέψει» ένα μεγάλο κομμάτι από τις καρδιές των συνδημοτών μας.
Αυτό που εμείς θέλουμε να αποδείξουμε είναι ότι όχι μόνο μας ερωτεύονται, αλλά και μας παντρεύονται.
Μπορούν με την ψήφο τους οι συνδημότες μας της Ναυπακτίας να αναδείξουν την «Κίνηση Πολιτών» στη δημοτική αρχή. Εμείς πάντως, είμαστε έτοιμοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου