Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Μόνο με την Κίνηση Πολιτών


της Αναστασίας (Σάσα) Σαφιολέα
Στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ και υποψήφιο δήμαρχο τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ. Βασικές αρχές της Κίνησης είναι η διαφάνεια στη διοίκηση και η συλλογικότητα στη λήψη των αποφάσεων.

Εκφρασμένη άποψη των μελών της είναι ότι ήρθε η ώρα της αλλαγής στη νοοτροπία των αιρετών μας αρχόντων. Τι σημαίνει όμως αυτό ; Νοοτροπία είναι ο τρόπος που λειτουργεί  το μυαλό μας, ο τρόπος σκέψης μας. Αυτό είναι, λοιπόν, που ζητάμε να αλλάξει, ο τρόπος που σκέφτονται αυτοί που μας διοικούν, οι αιρετοί μας, ο δήμαρχος, οι συμπολιτευόμενοι σύμβουλοι και η αντιπολίτευση.
Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε σελίδα και να εκλέξουμε δημοτικούς συμβούλους τους ενεργούς πολίτες με άποψη, με καθαρές επιλογές που έχουν σημαία τους τη συλλογικότητα και όχι την προσωπική φιλοδοξία και το χτίσιμο του προσωπικού – πολιτικού τους προφίλ.
Ήρθε η ώρα να εκλέξουμε δήμαρχο με προσωπικότητα, κύρος, πολιτική άποψη, δημιουργικότητα, περιβαλλοντική συνείδηση, κοινωνική ευαισθησία, μα πάνω απ’ όλα αυτόν που στο κέντρο της νοοτροπίας του έχει τη συλλογικότητα στη λήψη αποφάσεων.
Γι’ αυτό ζητάμε την ψήφο σας. Γι’ αυτό πιστεύουμε πως η ψήφος εμπιστοσύνης στην ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ και στον υποψήφιο δήμαρχο ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ είναι η ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ.
Υπ. Δημοτική  Σύμβουλος με την Κίνηση Πολιτών Ναυπακτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου