Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Γενική Συνέλευση 19/12


Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου  θα γίνει γενική συνέλευση της Κίνησης Πολιτών Ναυπακτίας, στο Εργατικό Κέντρο, στις 6 το απόγευμα.
Στόχος της συνέλευσης η αναδιοργάνωση της Κίνησης και η προετοιμασία  για τη δουλειά εντός και εκτός δημοτικού και τοπικών συμβουλίων το επόμενο διάστημα.

4 σχόλια:

  1. Καλός ο Μπουλές αλλά χωρίς αντιπολίτευση δεν θα έχει και τα καλύτερα αποτελέσματα για την Ναυπακτία οπότε ανασκουμπωθείται και σας θέλουμε μάχημους όλους. Καλό κουράγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέσα σε όλο αυτό το χαμό που έγινε προεκλογικά με την τρομερή αστάθεια και τα παζάρια της καρέκλας, καταφέρατε να σταθείτε στο ύψος σας και να βγείτε αλώβητοι από όλη την προεκλογική εκστρατεία. Ένας ακόμα λόγος να πιστέψουμε οτι δεν μετανιώσαμε που σας ψηφίσαμε είναι το ότι συνεχίζετε και με εντυπωσιάζει εμένα προσωπικά οτι ανοίγεστε πιο πολύ στην κοινωνία και τους πολιτικούς χώρους. Μπράβο σε όλους σας.
    Ξέρω και πιστεύω οτι ξέρουν όλοι όσοι παρακολουθούν το πολιτικό σκηνικό όπως πάει να διαμορφωθεί οτι θα προσπαθήσουν να σας καθηλώσουν με διάφορους τρόπους. Μην εγκλωβιστείτε ! Σας θέλουμε ελεύθερους και καθαρούς να στηρίξετε όταν και όπου χρειαστεί το συμφέρων του Ναυπάκτιου σε κάθε γωνιά του νέου δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά αποδείχτηκε αδυναμία να μην έχει τοπικά παντού ο συνδυασμός σας και αυτό γιατί δεν είχατε μηχανισμούς. Η ύπαρξης μηχανισμών παραπέμπει σε άλλα πράγματα (ευκολονόητα) και αν το δει κάποιος με καθαρή λογική είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα. Προφανώς χρειάζεται περισσότερη δουλειά από μέρους σας και αυτό μεταφράζετε σε ενημέρωση των πολιτών για τις προτάσεις και τις δράσεις σας. Μην μπείτε σε άλλες διαδικασίες γιατί θα χάσετε το βασικό σύνθημα για το οποίο μας δώσατε το φως που βλέπουμε στο βάθος του τούνελ. Τίμια και καθαρά. Έτσι να συνεχίσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ωραίο ανέκδοτο...ενας δήμαρχος μπορεί να είναι καλός υπο την προϋποθεση να έχει σοβαρή αντιπολίτευση...αρα θα επρεπε να κατεβαίνουν πολλαπλά ψηφοδέλτια (μπουλές για δημαρχος - καρακώστας για αντιπολίτευση) και πάει λέγοντας πρωτα οι μαντρούλες και δρομάκια και μετά να τον ζορίσουμε...ΩΡΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ..Η δημοκρατία στο απόσπασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή