Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπακτίας (31/1/11)

Ορίστηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΝ και παρά τα σενάρια που ήθελαν τον ίδιο το Δήμαρχο Ναυπακτίας, Γιάννη Μπουλέ, να αναλαμβάνει τα ηνία της Εταιρίας, πρόεδρος τελικώς ανέλαβε ο Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας, Κώστας Σταυρόπουλος. Η επιλογή αυτή της Δημοτικής Αρχής, εντάσσεται σε μια γενικότερη προσπάθεια να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω με μισθούς ο Δήμος, καθώς οι συγκεκριμένες θέσεις είναι έμμισθες.


Αναπληρωτής πρόεδρος αναλαμβάνει ο Χρήστος Σικώλας, ενώ μέλος ο Σπύρος Τσέλιος και ο Δημήτρης Καρκατσούλης με αναπληρωματικά μέλη τη Θεοδώρα Αγγελοπούλου-Μανδέλου και τον Παντελή Πατούχα.
Εκπρόσωπος των πολιτών ορίστηκε ο πολιτικός μηχανικός, Γιάννης Χειμαριός, ο οποίος θα εκτελεί και χρέη αντιπροέδρου, ενώ το Εργατικό Κέντρο θα εκπροσωπήσουν ο Μένιος Χάρος και ο Χρήστος Παπακωστόπουλος. Κατόπιν ψηφοφορίας από την πλευρά την αντιπολίτευση μέλος της ΔΕΥΑΝ ορίστηκε ο επικεφαλής της «Κίνησης Πολιτών», Κώστας Καρακώστας και αναπληρωματικό μέλος ο Δημοτικός Σύμβουλος της «Δημοτικής Ενότητας», Παναγιώτης Κονίδας.

Στη συνέχεια ορίστηκε και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων. Πρόεδρος αναλαμβάνει ο επίσης αντιδήμαρχος Χρήστος Σαλαμούρας και μέλη οι Παναγιώτης Δούρος, Δημήτρης Βίτσας, Παναγιώτης Παναγόπουλος, Δημήτρης Καρκατσούλης, Παντελής Πατούχας, Νίκος Καραλής, Χρήστος Εγγλέζος, Χρήστος Σικώλας, Θεοδώρα Αγγελοπούλου-Μανδέλου και Ανδρέας Καλαβρουζιώτης. Ενώ, ζητήθηκε από την αντιπολίτευση να ορίσει 3 δικούς της αντιπροσώπους, οι οποίοι τελικώς είναι από την παράταξη «Μαζί για τη Ναυπακτία», οι Κωνσταντίνος Τσουκαλάς και Θανάσης Κούκουνας και από την «Κίνηση Πολιτών», ο Κώστας Καρακώστας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων βέβαια είναι 18μελές, εκ των οποίων τα 4 μέλη θα προέλθουν από σχετική απόφαση που θα ληφθεί στο Δήμο Δωρίδος.

Τέλος, ορίστηκε πρόεδρος και δύο μέλη ως εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων για τη συγκρότηση της «Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας».

Σε αυτή την Επιτροπή τα ηνία αναλαμβάνει η αντιδήμαρχος Μαρία Ζιαμπάρα και από το Εργατικό Κέντρο ο Σταύρος Δημητρόπουλος με αναπληρωματικό μέλος τον Ιωάννη Κοτρώτσο, ενώ από την Ομοσπονδία ο Ταξιάρχης Σούζας με αναπληρωματικό μέλος ο Ιωάννης Δαβανέλος.

πηγή: lepanto-rtv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου