Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011

Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας


Τα θέματα που θα συζητηθούν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20-2-2011, και ώρα 18.00 (6.00 μ.μ) στο Δημοτικό Κτίριο του Ξενοδοχείου Ξενία (Θεμιστοκλή Αθανασιάδη Νόβα και Αρβανίτη, βορειοδυτική αίθουσα), είναι τα εξής:
 1. Επιλογή του συμπαραστάτη του πολίτη και της  επιχείρησης Δήμου Ναυπακτίας (άρθρο 77 του Ν. 3852/2010).
 2. Έκδοση τοπικής κανονιστικής απόφασης ρύθμισης της κυκλοφορίας για τις ημέρες που θα πραγματοποιηθούν καρναβαλικές εκδηλώσεις.(εισήγηση-πρόταση της   επιτροπής ποιότητας ζωής)
 3. Έκδοση τοπικής κανονιστικής απόφασης ρύθμισης της κυκλοφορίας για την τοποθέτηση ειδικών πινακίδων στάθμευσης έξι (6) υπηρεσιακών αυτοκινήτων του δήμου στο δυτικό τμήμα της οδού Κοζώνη. (εισήγηση τεχνικής  υπηρεσίας και πρόταση  της επιτροπής  ποιότητας ζωής)
 4. Έκδοση τοπικής κανονιστικής απόφασης ρύθμισης της κυκλοφορίας για την τοποθέτηση μεταλλικών εμποδίων τύπου «Π» έμπροσθεν τραπεζικών καταστημάτων Ναυπάκτου. (Εισήγηση τεχνικής υπηρεσίας  και πρόταση της επιτροπής ποιότητας  ζωής)
 5. Ορισμός δημοτικών συμβούλων για την συμμετοχή τους στις επιτροπές εκκαθάρισης των αρχείων του δήμου.(εισήγηση της Δ/νσης Δ/κων  υπηρεσιών του Δήμου)
 6. Αίτημα του Ιδρύματος Γεωργίου και Μαρίας Αθανασιάδη- Νόβα για την υπόδειξη κεντρικού σημείου της πόλης όπου θα στηθεί η προτομή του Γ. Αθανασιάδη- Νόβα.
 7. Αίτημα του τοπικού συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Αφροξυλιάς για τον ορισμό ως χώρου συνεδρίασης του συμβουλίου τα γραφεία του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αφροξυλιάς, λόγω λειτουργίας του νηπιαγωγείου στο πρώην κοινοτικό κατάστημα Αφροξυλιάς. (θετική η  γνώμη του  συλλόγου)
 8. Αίτημα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας για δωρεάν παραχώρηση οικίσκου στη δυτική αποβάθρα Αντιρρίου για τη στέγαση του λιμενικού φυλακίου ( θετική η υπ’ αριθμ.8/2011 απόφασης του τοπικού συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Αντιρρίου).
 9. Αίτημα συλλόγου Αιμοδοσίας Αντιρρίου για την παραχώρηση αίθουσας του δημοτικού ιατρείου (παράρτημα ΕΣΥ) που στεγάζεται στο παλαιό δημοτικό σχολείο Αντιρρίου για τις εκδηλώσεις αιμοδοσίας κατά την τρέχουσα περίοδο 2011. ( θετική η υπ’ αριθμ. 9/2011 απόφασης του τοπικού συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Αντιρρίου).
 10. Αίτημα συλλόγου Απανταχού Άνω Χωριτών «Η Μεγάλη Λομποτινά» για την παραχώρηση χώρου για τη λειτουργία του συλλογικού του οργάνου.( θετική  η υπ’ αριθμ. 2/2011   απόφαση του τοπικού συμβουλίου  της τοπικής κοινότητας Άνω  Χώρας)
 11. Εισήγηση της Δ/νσης  οικ. υπηρεσιών του Δήμου για τον ορισμό υπαλλήλων δήμου οι οποίοι με τις υπογραφές τους θα κινούν το νέο έντοκο λογαριασμό όψεως του δήμου μας που θα ανοιχτεί στην τράπεζα Πειραιώς για την μισθοδοσία των υπαλλήλων του τέως δήμου Αντιρρίου.
 12.  Έγγραφο δασαρχείου Ναυπάκτου με το οποίο ζητά τις απόψεις του δήμου για την άδεια εγκατάστασης πρόχειρου ποιμνιοστασίου στη θέση «Άγιος Νικόλαος» της τοπικής κοινότητας Ελατόβρυσης της δημοτικής ενότητας Αποδοτίας. ( θετική η  γνώμη του  εκπροσώπου  της  τοπικής κοινότητας).
 13. Έγγραφο του δασαρχείου για τον περιορισμό της βοσκής στο δημόσιο δάσος Λιμνίτσας στη δασική θέση «Λυκάλωνο» Τοπικής Κοινότητας Λιμνίτσας. ( θετική η  γνώμη του  εκπροσώπου  της  τοπικής κοινότητας) .  
 14. Αποδοχή παραίτησης του μέλους της επιτροπής διαχείρισης τοπικού προγράμματος «Εφαρμογή της προσέγγισης Leader» κ. Κολοβού Λεωνίδα  από την επιτροπή και ορισμός νέου μέλους.
 15. Υποβολή πρότασης στο ΠΕΠ   Δυτικής Ελλάδος  για την ένταξη του Δήμο στο  πρόγραμμα τηλεϊατρικής.
 16. Ορισμός δύο (2) Δημοτικών Συμβούλων μετά των αναπληρωτών τους στην επιτροπή παραλαβής έργων αξίας μέχρι 5.869,4 € (εισήγηση τεχνικής υπηρεσίας)
 17.  Ορισμός δύο (2) Δημοτικών Συμβούλων μετά των αναπληρωτών τους στην επιτροπή παραλαβής έργων αξίας από 5.869,4 € και μέχρι 8.804,1 € (εισήγηση τεχνικής  υπηρεσίας)
 18.  Ορισμός ενός (1) Δημοτικού Συμβούλου μετά του αναπληρωτή του στην επιτροπή παραλαβής έργων αξίας άνω των  8.804,1 €..( εισήγηση τεχνικής υπηρεσίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου