Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Παίρνει δάνειο 600 χιλ. ευρώ η ΔΕΥΑΝ


Δάνειο 600 χιλιάδων ευρώ περίπου αναμένεται να πάρει η ΔΕΥΑΝ Ναυπάκτου από την τράπεζα Πίστεως, προκειμένου να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις της σε ΦΠΑ προς τον εργολάβο της αποχέτευσης.
Η Τράπεζα ενέκρινε το δάνειο προς τη δημοτική εταιρία. το διοικητικό συμβούλιο της οποίας συνεδρίασε εκτάκτως αρχές της εβδομάδας και σήμερα, κατά τη διάρκεια του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου (Τετάρτη 2 Μαρτίου, ώρα 7) αναμένεται να συζητηθεί το θέμα καθώς χρειάζεται και την έγκρισή του.
Τα χρήματα αυτά θα δοθούν στον εργολάβο της αποχέτευσης, προκειμένου αυτούς να μην έχει πλέον καμία δικαιολογία να έχει στον πάγο το έργο, αν και αυτό που τον “έκαιγε” περισσότερο ήταν το τι θα γινόταν με τα χρήματα που είχε ζητήσει για τις επιπλέον εργασίες που ο ίδιος υποστηρίζει ότι έχουν γίνει.
Γύρω στα 2,78 εκ ευρώ αυτά τα χρήματα και σύμφωνα με πληροφορίες το Ελεγκτικό συνέδριο έχει ήδη εγκρίνει την συμπληρωματική σύμβαση, με τη ΔΕΥΑΝ πάντως να κρατά ακόμη επιφυλάξεις, ζητώντας να υπάρξει ενδελεχής εξέταση των υπερβάσεων...
πηγή: nafpaktia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου