Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Πρόγραμμα "Διαύγεια" - Δήμος Ναυπακτίας

Ενημερωθήκαμε για αυτή την εξέλιξη όχι από το site του Δήμου - όπως και θα έπρεπε - , αλλά από το NafpaktosVoice.
Αναδημοσιεύουμε την ανάρτηση από εκεί και περιμένουμε πότε επιτέλους ο Δήμος θα δει το θέμα της ενημέρωσης των πολιτών με τη δέουσα σοβαρότητα.
"Ξεκίνησε το Πρόγραμμα Διαύγεια και στον Δήμο Ναυπακτίας. Μπορείτε να δείτε όλες τις αποφάσεις του Δήμου στην διεύθυνση http://et.diavgeia.gov.gr/f/nafpaktia 
Δήμαρχε έχουμε μια ερώτηση; Πως είναι δυνατό να εντοπίσουν εύκολα οι πολίτες την ιστοσελίδα της Διαύγειας που γίνονται οι αναρτήσεις του Δήμου; 
Τόσο δύσκολο είναι να βάλετε ένας σύνδεσμο στην ιστοσελίδα; Δυστυχώς μερικές φορές τα απλά πράγματα κάνουν την διαφορά.
Μέχρι ο Δήμος να βάλει έναν σύνδεσμο στην ιστοσελίδα του, τον βάζουμε εμείς στο blog μας για να διευκολύνουμε τους πολίτες."

4 σχόλια:

  1. Ρε παιδια, αφού ξέρετε ότι η ιστοσελίδα του Δήμου είναι υπο αναβάθμιση, όλα μέσα σε μια μέρα θα γίνουν, επειδή το ζητάτε εσείς και το κάθε blog?.... Γιατί τόση εμμονή με αυτό το θέμα; Εντύπωση μου κάνει! Εντύπωση μου κάνει και η πλήρης ταύτιση, απόψεων και αναρτήσεων τον τελευταίο καιρό με το Nafpaktos Voice, άλλο ένα ανώνυμο blog που χρησιμοποιεί τις τακτικές του troktikο για να περνάει τη γραμμή του. Αυτή είναι η σοβαρή αντιπολίτευση και η άσκηση κριτικής που θα κάνατε στον δήμο; Πιστεύω πώς η Κίνηση Πολιτών, που συνεχίζω να στηρίζω παρά τις πίκρες που μας δίνει τους τελευταίου μήνες, θα πρέπει να ξαναβρεί το σοβαρό της πολιτικό λόγο, να ακούσει τους δημότες και τα προβλήματά τους, να σταματήσει να κάνει κινήσεις λαικισμού και εντυπωσιασμού, μόνο και μόνο για να την μπαίνει στον Μπουλέ. Δε μας νοιάζει η κόντρα αυτή που έχει αρχίσει να γίνεται εμμονη και έχει πάει και σε προσωπικό επίπεδο. Δε μας ενδιαφέρει να κάνετε προεκλογικό αγώνα τριετίας για να αποδομήσετε το προφίλ του Μπουλέ εν' όψη των επόμενων εκλογών. Μας ενδιαφέρει ο σοβαρός και πολιτικός λόγος. Κάνω έκκληση να τον ξαναβρούμε. Τώρα είναι που χρειάζεται περισσότερο απο ποτέ. Τώρα είναι που η Κίνηση Πολιτών πρέπει να δείξει σοβαρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλο αναβάθμιση ιστοσελίδας και άλλο η ενημέρωση των πολιτών.
    Είναι κατανοητό να αργεί η αναβάθμιση της σελίδας, αλλά η ενημέρωση δεν απαιτεί σοβαρό κόπο. Στην τελική ας κάνουν ένα προσωρινό blog μέχρι να φτιαχτεί η νέα ιστοσελίδα του Δήμου, που να έχει άμεση ενημέρωση.
    Δεν είναι δυνατόν ο κόσμος να ενημερώνεται από ανώνυμα blogs και από τις 2 φυλλάδες τις πόλεις κάθε Παρασκευή.
    Μπράβο στην Κίνηση που κρατάει την πήχη της ενημέρωσης ψηλά.
    Αλήθεια οι άλλες δημοτικές παρατάξεις που είναι; Σε 4 χρόνια πάλι;
    Σα δεν ντρέπονται λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kala re paidia iparxei esto kai enas poy den vlepei to elleima enimerosis tis dimotikis arxis?
    anonime 9.15 plaka mas kaneis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε 09:15, προσπαθείς να κάνεις "αντιπολίτευση" σε ανούσια ζητήματα, τα οποία μάλλον δεν αντιλαμβάνεσαι. Όπως λέει ο Πέτρος αλλά και η Nafpaktos Voice αλλά και η κοινή λογική θα μπορούσε κάλλιστα να παραπέμψει ο Δήμος στο Διαύγεια με ένα link στην ιστοσελίδα του. Τι πιο εύκολο! Μάλλον όμως δεν έχει αντιληφθεί τη σημασία του Διαύγεια ή μάλλον δεν θες να γνωρίζουν πολλοί για το Διαύγεια ... !

    ΑπάντησηΔιαγραφή