Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Υπάλληλος της πολεοδομίας καταγγέλλει την συμπεριφορά αστυνομικών


Ανακοίνωση - καταγγελία εξέδωσε ο σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας για το επεισόδιο που σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στα γραφεία της πολεοδομίας στο Αντίρριο, σχετικά με την βίαιη προσαγωγή μιας υπαλλήλου.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των υπαλλήλων η συγκεκριμένη εργαζόμενη είχε κληθεί από τον Ανακριτή προκειμένου να καταθέσει για μια πολεοδομική υπόθεση. Ζήτησε κάποια προθεσμία για να προετοιμαστεί, η οποία και της δόθηκε, αλλά πριν την εκπνοή αυτής, όπως υποστηρίζεται από την πλευρά των εργαζομένων, η αστυνομία έλαβε εντολή για βίαιη προσαγωγή της. Έτσι δυο αστυνομικοί επισκέφτηκαν την υπηρεσία και με τρόπο όχι και πολύ διακριτικό, προσπάθησαν να πάρουν την  υπάλληλο μαζί τους, η οποία βέβαια υπέστη σοκ. 
Εδώ έχουμε για μια ακόμη φορά τον «υπερβάλλοντα ζήλο» της αστυνομίας, ενώ η ανακοίνωση του συλλόγου των υπαλλήλων ΟΤΑ αναφέρει τα εξής: «Καταδικάζουμε τη βίαιη και απαράδεκτη συμπεριφορά των οργάνων του Α.Τ. Ναυπάκτου και των εντολέων του για την βίαιη προσαγωγή της υπάλληλου του τμήματος πολεοδομίας του δήμου Ναυπακτίας την 10-3-2011. Θεωρούμε παράνομη και ακατανόητη τέτοια συμπεριφορά σε ένα δημόσιο υπάλληλο στο χώρο εργασίας του, γιατί θυμίζει άλλες εποχές καταδικασμένες στη συνείδηση του ελληνικού λαού».

πηγή: aixmi-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου