Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

4η Ιππική παρέλαση – εκδήλωση


Κυριακή του Θωμά  1/5/2011 στην παραλία Χιλιαδούς Δωρίδας.
Ο ιππικός σύλλογος Ναυπακτίας και Δωρίδας καλεί όλους τους φίλους του αλόγου και του συλλόγου , να τιμήσουν με την παρουσία τους  την 4η   κεντρική ιππική εκδήλωση.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει νωρίς το πρωί της Κυριακής (09:30) με επιδείξεις ιππικής δεξιοτεχνίας , υπερπήδηση εμποδίων , παραδοσιακό όργωμα και σβάρνα , βόλτες των παιδιών με  άλογα και άμαξες.Θα συνεχίσει με την καθιερωμένη ιππική παρέλαση των μελών και των φίλων τους. Παράλληλα σε άλλο ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα υπάρχει έκθεση παλαιών γεωργικών εργαλείων που χρησιμοποιούσαν οι γεωργοί  της εποχής με τα άλογα για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να γνωρίζουν οι νέοι.  Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει η λαχειοφόρο κλήρωση ενός ντόπιου αλόγου με το όνομα <<Αίθη>>  που είναι κατάλληλο για αρχάριους.
Ο χώρος θα καλύπτετε με μικροφωνική εγκατάσταση για να γνωρίζουν οι παραβρισκόμενοι την εξέλιξη της εκδήλωσης. Υπολογίζετε ότι η εκδήλωση θα τελειώσει περίπου στις 13:00.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων  και σας περιμένουμε.


1 σχόλιο:

  1. Πόσο δύσκολο είναι να τους δώσει ο δήμος Ναυπακτίας ένα χώρο για να πηγαίνουμε τα παιδιά μας συχνότερα να βλέπεουν τα άλογα του συλλόγου. Δεν μπορούν να τα ξεχωρίσουν από την αγελάδα γιατί σπανίζουν πλέον. Αν δεν κάνω λάθος αυτοί πήγαν εθελοντικά και πρόβαλαν την περιοχή μας διεθνώς στην Αθήνα . Ο δήμος τους είπε ευχαριστώ; ή με την σιωπή του ενθαρύνει τον εθελοντισμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή