Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Θ. Παπαθανάσης για ελεγχόμενη στάθμευση


Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου: 
«Παραπέμπεται στις καλένδες, χωρίς καμία διαβούλευση ένα μέτρο επιτυχημένο κατά κοινή ομολογία που μοναδικό γνώμονα είχε την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, την ενίσχυση της εμπορικής κίνησης και τη βελτίωση του κυκλοφοριακού της πόλης μας,» δήλωσε ο τ. Δήμαρχος Ναυπάκτου και επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για τη Ναυπακτία» Θανάσης Παπαθανάσης

Κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου Ναυπάκτου που πραγματοποιήθηκε στις 15/4/2011, συζητήθηκε μεταξύ άλλων το θέμα της λύσης της Σύμβασης Ελεγχόμενης Στάθμευσης. 

 Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Μπουλές, στο βωμό της δήθεν οικονομίας και μείωσης των δαπανών του Δήμου, προχώρησε και πάλι χωρίς καμία διαβούλευση, στη λύση της Σύμβασης 
Ελεγχόμενης Στάθμευσης, η οποία είχε προκύψει ύστερα από διεθνή διαγωνισμό, διαλύοντας έτσι ένα μέτρο, επιτυχημένο κατά κοινή ομολογία, που είχε ληφθεί με μοναδικό γνώμονα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας, την αύξηση της επισκεψιμότητας της πόλης, αλλά και τη βελτίωση του κυκλοφοριακού.  Χωρίς να παρουσιάσει καμία εμπεριστατωμένη πρόταση  και χωρίς να έχει απευθυνθεί σε κανέναν ειδικό, για άλλη μια φορά αυτοσχεδιάζει και πειραματίζεται σε βάρος των πολιτών της Ναυπάκτου. 

 Ο τ. Δήμαρχος Ναυπάκτου και επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για τη Ναυπακτία» Θανάσης Παπαθανάσης, δήλωσε σχετικά με τη λύση της Σύμβασης Ελεγχόμενης Στάθμευσης:  « Άλλο ένα μέτρο που μοναδικό του γνώμονα είχε την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, την ενίσχυση της εμπορικότητας και τη βελτίωση του κυκλοφοριακού της πόλης μας, παραπέμπεται στις καλένδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου