Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011

Σκληρή απάντηση Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βελβίνας στον Παναγιωτή Τσούμα


Διαβάσαμε στην εφημερίδα Εμπρός της Παρασκευής 22 Απριλίου 2011 στη σελίδα που αρθρογραφεί ο κ. Παναγιώτης Τσούμας ένα σχόλιο που κάνει για τις αντιδράσεις που έχουμε διατυπώσει ως Σύλλογος για την κατασκευή ΧΥΤΑ αδρανών υλικών στη θέση Μπουσουλόλακα Βελβίνας.

Μεταξύ άλλων ο κ. Τσούμας μας θυμίζει από πού προέρχεται η λέξη της τοποθεσίας και στη συνέχεια μας ειρωνεύεται σημειώνοντας πως για την όχληση των βαρέων οχημάτων που θα διέρχονται υπάρχει η λύση με τα ελικόπτερα. Επειδή την όχληση θα την υποστούμε εμείς και όχι ο ίδιος ας έρθει ο ίδιος να δει το οδικό μας δίκτυο και τότε θα χρειαστεί ο ίδιος ελικόπτερο.
Κύριε Τσούμα μάλλον έχετε μπερδέψει τα χωριά και επειδή δεν ξέρετε κατά που πέφτει η Βελβίνα σας προσκαλούμε στο χωριό μας έτσι ώστε να σας ξεναγήσουμε και στο χώρο που θέλει η δημοτική αρχή να γίνει ο ΧΥΤΑ αδρανών. Να σας δείξουμε το υπέροχο πευκόδασος, τον αρχαιολογικό μας χώρο την πανίδα και την χλωρίδα της περιοχής που σημειωτέον δεν είναι βελανιδιές κύριε Τσούμα και τότε να γράψετε για τη Βελβίνα.
Όσον αφορά τους μπαϊρακτάρηδες και τους εκπολιτιστές που γράφετε σας ενημερώνουμε ότι οι δράσεις μας που ξεκινούν από το 1980 και συνεχίζουν μέχρι σήμερα έχουν ως σημείο αναφοράς το χωριό μας και την ανάδειξή του. Δεν είστε εσείς σε θέση να κρίνετε τις δράσεις μας, γιατί μας θυμηθήκατε πολύ αργά.
Οι ειρωνείες προς το πρόσωπό μας να λείπουν κύριε Τσούμα. Οι ευθύνες δεν βαραίνουν μόνο την νυν δημοτική αρχή, η οποία τουλάχιστον είχε το θάρρος να έρθει και στην γενική συνέλευση. Η πρώην δημοτική αρχή του Θανάση Παπαθανάση δεν θα μείνει στο απυρόβλητο. Εν κρυπτώ και χωρίς καμία ενημέρωση ο κ. Παπαθανάσης ο οποίος αντί να αναλαμβάνει τις ευθύνες του, κρύβεται και στέλνει σιωπηλούς εκπροσώπους στις γενικές συνελεύσεις που συγκαλεί το διοικητικό μας συμβούλιο, είναι αυτός που μας οδήγησε σήμερα στην υποβάθμιση. Θα πρέπει όμως ο κ. Μπουλές να συνεχίσει το ατόπημα αυτό; Όχι.
Αν μη τι άλλο εμείς ζητούμε την αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο του χωριού μας. Δεν αντιδρούμε για αντιπολιτευτικούς λόγους κύριε Τσούμα και επειδή έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέμε, ελάτε στην γενική συνέλευση που θα γίνει στο χωριό μας να ακούσετε τις απόψεις μας. Να δείτε και εσείς πόσο πίσω είμαστε στα έργα υποδομής και φυσικά σε έργα ανάπτυξης.

Και κάτι ακόμη. Μιλάτε για μια περιοχή που δεν γνωρίζετε καν. Σας ενημερώνουμε λοιπόν πως η Μπουσουλόλακα απέχει 750 μέτρα από οικισμό του χωριού μας, 800 περίπου μέτρα από το κυρίως χωριό και άλλα τόσα από το χωριό της Αφροξυλιάς.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου.
ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΒΕΛΒΙΝΙΩΤΩΝ «Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου