Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Για την διαδικτυακή μας παρουσία


Το τελευταίο δίμηνο το blog μας άλλαξε μορφή και θεματολογία.
Πέραν των θέσεων της Κίνησης, θέλουμε ο χαρακτήρας του blog να είναι ενημερωτικός και πολυσυλλεκτικός.
Ο όρος ενημέρωση έχει να κάνει με δημοσιοποίηση δράσεων συλλόγων, φορέων, ανθρώπων. Δεν κάνουμε ρεπορτάζ, δεν είμαστε δημοσιογράφοι. Απλά δημοσιοποιούμε ό,τι μας στέλνετε, ό,τι πέφτει στην αντίληψή μας και το θεωρούμε άξιο αναφοράς.
Επειδή δεν έχουμε την δυνατότητα να ελέγχουμε οτιδήποτε συμβαίνει στη Ναυπακτία, θέλουμε να μας ενημερώνετε για τις δραστηριότητές σας στο mail μας: dimosnafpaktias@gmail.com.
Επίσης στο blog μας ανεβάζουμε αναδημοσιεύσεις ειδήσεων – ρεπορτάζ από άλλες ιστοσελίδες, πάντα με αναφορά σε αυτές. Δεν είναι η προτεραιότητά μας να αναδημοσιοποιούμε ξένο υλικό, γι΄ αυτό και το αποφεύγουμε, ωστόσο πολλές φορές είναι χρήσιμο να αναπαράγονται αξιόλογα και σημαντικά ρεπορτάζ.
Η τρίτη θεματική ενότητα του blog μας, πέραν της ενημέρωσης και των θέσεων της ΚΠΝ, είναι οι απόψεις.
Δημοσιεύουμε απόψεις πολιτών επώνυμα. Δεν είμαστε υπέρ της ανώνυμης άποψης, όσο δίκιο και να έχει, το χάνει κάτω από το πέπλο της ανωνυμίας. Και σε μια εποχή σαν τη σημερινή, αλίμονο αν φοβόμαστε να μιλήσουμε επώνυμα.
Όποιος το επιθυμεί, μπορεί να στέλνει την άποψή του στο mail μας, επώνυμα και να την αναρτούμε στο blog μας, συνεισφέροντας έτσι στον δημόσιο διάλογο.
Τέλος λίγα λόγια για τα σχόλια. Μπορείτε να σχολιάζετε όλες τις αναρτήσεις, τα οποία δημοσιοποιούνται έπειτα από έλεγχο. Είναι δεκτά και ανώνυμα σχόλια, αρκεί να μην είναι υβριστικά.
Σε μία εποχή που το διαδίκτυο έχει αλλάξει τα δεδομένα της ενημέρωσης και της επικοινωνίας, θέλουμε ο ιστοχώρος μας να αποτελέσει έναν ακόμη πυρήνα διαβούλευσης και υγιούς επώνυμου διαλόγου με την κοινωνία.
Γραφείο Τύπου ΚΙΝΗΣΗ  ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

Υ.Γ. Υπενθυμίζουμε το mail μας: dimosnafpaktias@gmail.com
Επίσης συνδεθείτε μαζί μας:
·      Facebook
·      Twiiter
·      Rss

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου