Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Πρόβλημα λειτουργίας για το Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου


Για υποβάθμιση της Μονάδας μιλούν οι εργαζόμενοι

Με το Δήμαρχο Ναυπακτίας και τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδος συναντήθηκε το Σωματείο των εργαζομένων του Κέντρου Υγείας προκειμένου να τους ενημερώσουν για την κατάσταση που επικρατεί από τη στιγμή που δύο διοικητικοί υπάλληλοι μετακινήθηκαν με απόφαση της Διοίκησης από τη Μονάδα στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, με αποτέλεσμα το Κέντρο Υγείας τώρα να έχει μείνει με έναν και μοναδικό υπάλληλο.

Η πρόεδρος του Σωματείου των εργαζομένων, Αλέκα Κατσούρη, αφού έκανε λόγο για προσπάθεια αποδιοργάνωσης της Μονάδας ζήτησε τη στήριξη τόσο των φορέων όσο και του ίδιου του Δημάρχου για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Σύμφωνα και με τα στοιχεία που παρέθεσε μάλιστα η κ. Κατσούρη μόνο το πρώτο τρίμηνο του 2011 εξυπηρετήθηκαν περί τους 7.500 ασθενείς, ενώ τις ημέρες των εορτών και του καλοκαιριού οι απαιτήσεις πολλαπλασιάζονται.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ναυπακτίας, Γιάννης Μπουλές, επισημαίνοντας πως το σημαντικότερο όλων είναι η λειτουργικότητα της Μονάδας που εξυπηρετεί όχι μόνο τη Ναύπακτο, αλλά και τα ορεινά της περιοχής και μέρος της Φωκίδας, πρότεινε να οριστεί αντιπροσωπεία αποτελούμενοι από τους εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας, εκπροσώπους των φορέων, αλλά και τον ίδιο που θα επισκεφτεί τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Τη συμπαράσταση του Εργατικού Κέντρου στα αιτήματα των εργαζομένων σημείωσε ο πρόεδρος Μένιος Χάρος που ήταν παρών στη συνάντηση.
πηγές: ρεπορτάζ-lepanto-rtv
φώτο-Πέτρος Σμάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου