Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Κάλεσμα Εργατικού Κέντρου για 15 Ιουνίου

Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου:
Συνάδελφοι

Το εισόδημά μας, τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα, οι συλλογικές συμβάσεις, τα δημόσια κοινωνικά αγαθά, όλες μας οι κατακτήσεις ένα χρόνο και πλέον τώρα περικόπτονται στο όνομα των ελλειμμάτων και του χρέους, ενώ την ίδια ώρα οι έχοντες και κατέχοντες δεν θίγονται και εξακολουθούν να κερδοσκοπούν σε βάρος όλων μας.
Στο όνομα της κρίσης οι εργοδότες αξιοποιούν κάθε αντεργατικό μέτρο προς όφελός τους μειώνουν μισθούς, αυξάνουν τις απολύσεις και καταργούν τις Σ.Σ.Ε.

Τώρα έχουμε και νέα επέκταση του Μνημονίου έως το 2015 με νέα αντιλαϊκά και αντεργατικά μέτρα.

Το κράτος επιβάλλει νέα σειρά μέτρων αυξάνοντας την φορολογία, μειώνοντας τις συντάξεις κύριες και επικουρικές, επιβάλλει νέο ΛΑΦΚΑ, μειώνει το αφορολόγητο εργαζομένων και συνταξιούχων και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά και άλλα τόσα που επιβαρύνουν την κοινωνία και τους εργαζόμενους εκποιούν και ξεπουλούν την Δημόσια Περιουσία.

Το μόνο που μένει σε μας τους εργαζόμενους και σε όλη την κοινωνία είναι ο αγώνας για να μην περάσουν αυτά τα νέα μέτρα και να εφαρμοσθεί μια άλλη πολιτική προς όφελος της κοινωνίας και της χώρας για ένα άλλο καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου