Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ναυπακτίας την Τετάρτη 13 Ιουλίου στις 8.00 μμ


Δείτε παρακάτω την ημερήσια διάταξη και σημειώστε ότι προ της ημερήσιας διάταξης θα συζητηθεί οπωσδήποτε και το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την πιθανή υποβάθμιση - κατάργηση του Κέντρου Υγείας Άνω Χώρας. Για το θέμα αυτό την Κυριακή 10/7, στην Άνω Χώρα, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου (Θανάσης Πατούχας) και ο πρόεδρος του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου (Χρήστος Διαμαντόπουλος) οργάνωσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Στην συγκέντρωση ομόφωνα εκφράστηκε η πεποίθηση, ότι είναι απολύτως απαραίτητη η συνέχιση της λειτουργίας του Κ.Υ. αλλά και η αναβάθμισή του, ώστε να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες υγείας στον ορεινό όγκο που εξυπηρετεί. Στη συγκέντρωση εκφράστηκε και η βούληση να συζητηθεί το θέμα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο γι αυτό και θεωρούμε βέβαιο ότι θα συζητηθεί το θέμα αυτό, πριν την συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης. Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Ναυπακτίας Γ. Μπουλές, οι αντιδήμαρχοι Μ. Ζιαμπάρα και Ν. Καραλής, ο δημοτικός σύμβουλος Κ. Καρακώστας και πολλοί πρόεδροι τοπικών συμβουλίων από κοινότητες του Δ.Ε. Αποδοτίας.
Φωτογραφίες από την συγκέντρωση





ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

1. Αναμορφώσεις προϋπολογισμού Δήμου οικ. Έτους 2011.
2. Αποδοχή και μεταφορά υπολοίπων λογαριασμών των καταργούμενων Ν.Π.Δ.Δ. στον λογαριασμό του Δήμου.
3. Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων του δήμου Ναυπακτίας –Καλοκαίρι 2011
4. Αποδοχή χρηματοδότησης 10.831,20 από το υπουργείο Υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης για τα προγράμματα άθλησης για όλους.
5. Κατανομή ποσού 8.976 ευρώ για την υλοποίηση του προγράμματος που αφορά τον εθελοντή σχολικό τροχονόμο για χρονικό διάστημα Ιανουάριος-Μάρτιος 2011
6. Ανάθεση της προμήθειας καυσίμων και λιπαντικών, ύστερα από δύο άγονες δημοπρασίες.
7. Καθορισμός του εισιτηρίου στο Δημοτικό κινηματογράφο.
8. Ορισμός υπολόγων υπαλλήλων για την πληρωμή προνοιακών επιδομάτων έτους 2011.
9. Έγκριση δαπάνης 107 ευρώ για την τοποθέτηση τριών φωτιστικών σωμάτων Νατρίου 250 W στην οδό Δελφών.
10. Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Οδοποιία και τεχνικά» μέχρι 30-9-2011.
11. Παράταση της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Αναδάσωση δάσους στα Ρουπάκια» στην τοπική κοινότητα Στύλιας της Δημοτικής Ενότητας Πυλήνης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου