Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ»


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ»

Ο Δήμος Ναυπακτίας στην προσπάθειά του να ευαισθητοποιήσει μουσικά και ανθρωποκεντρικά τους νέους του Δήμου, σας γνωστοποιεί την πρόθεσή του να επαναλειτουργήσει τη «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ». Το 2005 συστάθηκε η παιδική χορωδία που φέρει το όνομα του κορυφαίου συνθέτη και πνευματικού ανθρώπου της χώρας μας Μίκη Θεοδωράκη. Η παιδική χορωδία είχε τότε περίπου 50 μέλη και πήρε μέρος και στο 3ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ (ΔΙ.ΧΟ.ΦΕΝ.) Η λειτουργία της χορωδίας ατόνησε με αποτέλεσμα τα τελευταία χρόνια να μην υφίσταται.
Η παιδική χορωδία αποτελεί ουσιαστικό παράγοντα καλλιέργειας και δημιουργικής απασχόλησης του ελεύθερου χρόνου των παιδιών μας και επιπλέον θα συμβάλλει εποικοδομητικά στη διοργάνωση του ΔΙΧΟΦΕΝ που αποτελεί έναν από τους κορυφαίους πολιτιστικούς θεσμούς του Δήμου μας.
Μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 10 – 15 ετών. Για πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος όσοι επιθυμούν μπορούν να απευθύνονται στην κα Κωστή Ιωάννα, στο τμήμα Πολιτισμού και Τουρισμού ( Λόρδου Βύρωνος & Φιλικής Εταιρείας, τηλ. 26343-61216).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου