Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Συναντήσεις Κίνησης με φορείς (Τετάρτη 29/9)

Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου ο επικεφαλής Κώστας Καρακώστας και αντιπροσωπεία της Κίνησης Πολιτών Ναυπακτίας πραγματοποίησαν σειρά επισκέψεων με φορείς της πόλης.

Συγκεκριμένα έγινε συνάντηση με τον Σύλλογο ΑΜΕΑ – ΑΛΚΥΟΝΗ όπου η πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο έκαναν ενημέρωση για το ιστορικό του Συλλόγου, τις δράσεις του, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους μελλοντικούς στόχους του Συλλόγου. Επίσης έγινε ξενάγηση σε όλους τους χώρους του κτιρίου όπου στεγάζεται ο Σύλλογος.  Ο κ. Καρακώστας τόνισε πως ο Δήμος θα πρέπει να είναι αρωγός σε τέτοιες πρωτοβουλίες οι οποίες προσφέρουν τόσα πολλά στην τοπική κοινωνία και ότι η Κίνηση Πολιτών Ναυπακτίας στηρίζει και θα στηρίζει έμπρακτα κοινωνικές δομές και Συλλόγους όπως η ΑΛΚΥΟΝΗ.
Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία της Κίνησης επισκέφτηκε την Ομοσπονδία   Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων όπου και συζητήθηκαν σε καλό κλίμα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον συγκεκριμένο κλάδο, ειδικά στην σημερινή εποχή του ΔΝΤ και της ύφεσης.
Ο κύκλος συναντήσεων της Τετάρτης έκλεισε με το Σύλλογο «ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - Πολιτιστικές Διαδρομές» όπου συζητήθηκαν θέματα πολιτισμού που ο Σύλλογος επί σειρά ετών υπηρετεί με αξιοζήλευτη συνέπεια και ζήλο.
Οι συναντήσεις με φορείς της πόλης για την Κίνηση Πολιτών Ναυπακτίας, θα συνεχιστούν όλο το επόμενο διάστημα μέχρι τις εκλογές, ούτως ώστε να ακουστούν απόψεις για τα προβλήματα του κάθε κλάδου και να προταθούν τρόποι διαχείρισης και αντιμετώπισής τους από την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου