Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011

Δενδροφύτευση στην Μακύνεια


Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων νήσων, σε συνεργασία με ραδιοφωνικούς σταθμούς, υλοποιεί δεντροφύτευση στις 13 Μαρτίου, στην Μακύνεια.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των αναδασωτικών δράσεων που συντονίζουν οι δασικές υπηρεσίες ανά τη χώρα, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου σε συνεργασία με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ΣΚΑΙ 100,3 καιLepanto FM 101,4 θα πραγματοποιήσει εθελοντική δεντροφύτευση στην περιοχή Μακυνείας Δήμου Ναυπακτίας την Κυριακή 13 Μαρτίου.
Θα φυτευτούν πεύκα και ακακίες που θα προμηθεύσει το δασικό φυτώριο του Δασαρχείου Αγρινίου. Η τεχνική υποστήριξη θα παρασχεθεί από υπαλλήλους του Δασαρχείου Ναυπάκτου.
Ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος είχε συνεργασία με τον Περιφερειακό Διοικητή Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Γιώργο Παναγιωτόπουλο προκειμένου τα σχολεία της περιοχής να συμμετάσχουν στο έργο της δεντροφύτευσης. Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς και κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη να συμβάλλουν έμπρακτα στη δεντροφύτευση και στην αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος.

Πηγή: www.agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου