Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Μουσικές βραδιές στη Ναύπακτο


Από το ρεμπέτικο στο έντεχνο και από εκεί στο rock. Μουσικές βραδιές στη Ναύπακτο για όλα τα γούστα σε τρία γνωστά bar της πόλης.
—Συνεχίζοντας τις ζωντανές βραδιές με σπουδαία ονόματα του Ελληνικού πενταγράμμου, το piano bar Cervantes έχει προγραμματίσει για τον επόμενο χρονικό διάστημα τρεις “δυνατές” εμφανίσεις. Την Κυριακή 20 Μαρτίου θα εμφανιστεί ο Γιώργος Βαλιάκας, την Κυριακή 27 και την Δευτέρα 28 του ίδιου μήνα η Αναστασία Μουτσάτσου, ενώ την Κυριακή 10 Απριλίου θα έρθει στη Ναύπακτο οΓεράσιμος Ανδρεάτος.
—Την Παρασκευή 18, στο e-base στο Λιμάνι της Ναυπάκτου rock live με τουςGrandpa’s Tattoo (Μαρία Μακροπούλου φωνή, Αντώνης Ανδρεόπουλος φωνή και κιθάρα, Γιώργο Κατσίκας μπάσο, Γρηγόρης Μηλιώνης τύμπανα. Είσοδος ελεύθερη, ώρα έναρξης γύρω στα μεσάνυχτα.
—Ο Ανεμοδείκτης για άλλο ένα Σαββατόβραδο θα σας ταξιδεύσει στα μονοπάτια της ελληνικής μουσικής με δύο συνήθεις υπόπτους τον πολυμήχανο Ηλία Λαμπρόπουλομε το βιολί και το μπουζούκι του αλλά και τον μυστηριώδη Διογένη Οικονόμου με την κιθάρα του. Ελάτε μαζί μας σε ένα ακόμα μουσικό ταξίδι σε αγαπημένα τραγούδια! Ανεμοδείκτης, Γρίμποβο τηλ. 26340 27002

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου