Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Αγώνας Χάντμπολ στα Εκπαιδευτήρια ΠΑΝΟΥ


Το Τμήμα Φυσικής Αγωγής των Εκπαιδευτηρίων ΠΑΝΟΥ, το Σάββατο 28-05-2011, προσκάλεσε στις αθλητικές τους εγκαταστάσεις το τμήμα ανάπτυξης των Ελπίδων Πατρών, προκειμένου να διεξαχθούν φιλικές αναμετρήσεις,  αγοριών και κοριτσιών, Μίνι Χάντμπολ με τους μαθητές του Δημοτικού σχολείου των Εκπαιδευτήριων μας.

Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής του Τμήματος Φυσικής Αγωγής των Εκπαιδευτηρίων μας ήταν, να δοθεί η δυνατότητα στους μαθητές να εφαρμόσουν τις τεχνικές του αθλήματος, που έχουν διδαχθεί από τους γυμναστές τους, κατά τη διάρκεια των μαθημάτων της σχολικής χρονιάς και να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες, μέσα από έναν αγώνα με μια ομάδα που δραστηριοποιείται στο Χάντμπολ.
Κατά τη διάρκεια της φιλικής αυτής αναμέτρησης τα παιδιά πέρα από τους μεταξύ τους αγώνες συμμετείχαν σε μικτές ομάδες των Εκπαιδευτηρίων και των Ελπίδων, μαθαίνοντας την αξία της συνεργασίας και την ανάπτυξη δεσμών φιλίας. Ανταποκρίθηκαν δε με ενθουσιασμό και διασκέδασαν μέσα από το παιχνίδι.
Τον αγώνα παρακολούθησαν και πολλοί γονείς που χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παιδιών και έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή τους σε αγώνες ενός αθλήματος, το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο.  
Η διοίκηση των Εκπαιδευτηρίων Πάνου καθώς και το τμήμα Φυσικής Αγωγής ευχαριστούν την ομάδα των Ελπίδων Πατρών καθώς και τους προπονητές τους κ. Ανδρέα Καραβέλα και κ. Ευστάθιο Μπουρδόπουλο, που αποδέχτηκαν την πρόσκληση των Εκπαιδευτηρίων μας για τη διεξαγωγή αυτού του αγώνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου