Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Τώρα θυμήθηκαν τα παζάρια και τις εκδηλώσεις για την Ναυμαχία της Ναυπάκτου


Την τελευταία στιγμή η δημοτική πλειοψηφία θυμήθηκε τα παζάρια και τις εκδηλώσεις για την Ναυμαχία της Ναυπάκτου. Από πολύ νωρίς ως ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ (από τον Μάρτιο)είχαμε ζητήσει από την πλειοψηφία να φέρει το θέμα αυτό για συζήτηση. Ειδικά την διοργάνωση των παζαριών όπου είναι βέβαιο ότι χρειαζόμαστε σοβαρές αλλαγές στην διοργάνωση της εμποροπανήγυρης, που απαιτούν συζήτηση, κατάθεση άποψης αλλά και σοβαρή δουλειά. Τότε η δημοτική πλειοψηφία είχε επιλέξει να κατακεραυνώνει την ΚΙΝΗΣΗ στο τοπικό κανάλι και δεν θέλησε να μας ακούσει. Έτσι κατέληξε να φέρνει το θέμα για συζήτηση στο συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας Ναυπάκτου στο "παρα πέντε".

Διαβάστε παρακάτω την πρόσκληση για το συμβούλιο.

Σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 21:00 μ.μ., στο Δημοτικό Κτίριο του Ξενοδοχείου Ξενία (Θεμιστοκλή Αθανασιάδη Νόβα και Αρβανίτη, βορειοδυτική αίθουσα), θα συνεδριάσει εκτάκτως το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπάκτου, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Συζήτηση για το χώρο λειτουργίας εμποροπανήγυρης 2011 (Το θέμα αυτό είναι επείγον λόγω του χρονικού περιορισμού που υπάρχει μέχρι την έναρξή της).


2. Έκφραση γνώμης προς το Δημοτικό Συμβούλιο για τις εκδηλώσεις τέλεσης Ναυμαχίας Ναυπάκτου (Το θέμα αυτό είναι επείγον λόγω του χρονικού περιορισμού που υπάρχει μέχρι την τέλεσή τους).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου