Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012

Στις 5/9/2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 στο ΞΕΝΙΑ με 14 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας.


Στις 5/9/2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 στο ΞΕΝΙΑ με 14 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας.
Ξεχωρίζει η στέγαση του 2ου Γυμνασίου και Λυκείου. Με δεδομένη την πρόθεση της παράταξης Μπουλέ να οδηγήσει στην "τζάμπα" λύση, δηλαδή στις διπλοβάρδιες (πρωί - απόγευμα), αποκτά μεγάλη σημασία η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στην συζήτηση. Αν δεν αντιδράσουμε στις διπλοβάρδιες, και ο δήμος Ναυπακτίας δεν αναλάβει τις ευθύνες του (μέχρι τώρα "νίπτει τας χείρας του" και αρνείται να αναλάβει πρωτοβουλίες) τότε το πρόβλημα θα μεταφερθεί στις πλάτες χιλιάδων οικογενειών συμπολιτών μας. 
Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα παρακάτω:
 1. Απόφαση για την προσωρινή στέγαση του 2ου Γυμνασίου και 2ου ΓΕΛ Ναυπάκτου.
2. Αποδοχή χρηματοδότησης πράξης «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΊΑΣ» , και αναμόρφωση προϋπολογισμού 2012
3. Έγκριση έκθεσης Β΄τριμήνου έτους 2012 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού
4. Αναμόρφωση προϋπολογισμού και τροποποίηση τεχνικού προγράμματος 2012.
5. Έκδοση τοπικής κανονιστικής απόφασης για την οργάνωση και τις προϋποθέσεις λειτουργίας της εμποροπανήγυρης Ναυπάκτου.
6. Έγκριση δαπανών για την διοργάνωση δρομικού και ποδηλατικού Αγώνα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23-9-2012 στην Τ.Κ. Βελβίνας.
7. Παραλαβή της μελέτης με τίτλο «Τελική φάση αποτίμησης φέρουσας ικανότητας κτιρίου πρώην μηχανουργείου συγκροτήματος ΕΠΑΛ»
8. Παραλαβή της μελέτης με τίτλο «Τελική φάση αποτίμησης φέρουσας ικανότητας κτιρίου πολλαπλών χρήσεων συγκροτήματος ΕΠΑΛ»
9. Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου «Ασφαλτόστρωση δρόμου από Ιωάννη Μασίνα έως καφενείο Τσιλιγιάννη και από ξυλογέφυρα έως στάση ΚΤΕΛ στο Δημ. Ναυπακτίας στο Δημ. Διαμέρισμα Γαβρολίμνης».
10. Παράταση συνολικής προθεσμίας του έργου «Οδοποιία πρόσβασης προς ΧΥΤΑ (Παράκαμψη Δ.Δ. Βλαχομάνδρας) αναδόχου Κ/ξίας Φούντζηλας Βασίλειος –Φούντας Νικόλαος.
11. Μείωση μισθώματος δημοτικού ακινήτου Τ.Κ.Σίμου Δ.Ε. Πυλήνης. 
12. Παράταση μίσθωσης-μείωση μισθώματος Δημοτικού κτιρίου Ποκίστας.
13. Μετατόπιση στύλου ΔΕΗ στην Τ.Κ. Γαβρολίμνης. 14. Διαγραφή ποσού από βεβαιωτικούς καταλόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου