Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Η παράταξη "Μαζί για την Ναυπακτία" για το κτιριακό



Την παρακάτω ανακοίνωση, για τις τελευταίες εξελίξεις για το κτιριακό πρόβλημα στα σχολεία της Ναυπάκτου υπογράφει το γραφείο τύπου της παράταξης "Μαζί για την Ναυπακτία"



Την πολιτική του «γύμνια» και την ανικανότητα του, σε ένα ακόμη πολύ σοβαρό ζήτημα που ταλανίζει την πόλη της Ναυπάκτου από την αρχή της σχολικής χρονιάς έδειξε ο κ. Μπουλές. Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο κ. Μπουλές κατάφερε χωρίς κόπο να διογκώσει το ήδη υπάρχον μεγάλο πρόβλημα που έχει φέρει σε δυσχερή θέση και απόγνωση ολόκληρη τη μαθητική κοινότητα και τους γονείς, αφού σε κάθε νέο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιείται για το συγκεκριμένο θέμα αλλάζει την απόφαση του και τις υποσχέσεις-δεσμεύσεις του με αποτέλεσμα τα παιδιά να εξακολουθούν να παρακολουθούν μαθήματα σε βάρδιες πρωί-απόγευμα, άγνωστο για πόσο ακόμη. 
Αφού λοιπόν σε όλα τα μεγάλα ζητήματα του Δήμου μας, η δημοτική αρχή του κ. Μπουλέ δεν έχει κάνει απολύτως τίποτε, προκαλώντας συνεχώς το δημόσιο αίσθημα με «προσλήψεις συνεργατών» και τώρα με σωρεία μετατάξεων υπαλλήλων, έφθασε στο αποκορύφωμα να πει ότι περιμένει τώρα την τρόικα…. για να πάρει τις τελικές του αποφάσεις και ξεπερνώντας κάθε όριο λογικής ανακοίνωσε την απόφαση της πλειοψηφίας δια στόματος του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ. Παντελή Πατούχα, η οποία έχει ως εξής: «Η απόφαση μας είναι να καταψηφίσουμε την πρόταση της αντιπολίτευσης». 
Σημειωτέον ότι η αντιπολίτευση σύσσωμη με συνέντευξη τύπου την περασμένη Τετάρτη, καταληκτική ημερομηνία των «υποσχέσεων Μπουλέ» για το χρηματικό ποσό και το χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης του κτιρίου του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου, ανέδειξε για ακόμη μία φορά το θέμα και χθες κατέθεσε πλήρως εμπεριστατωμένη και ρεαλιστική πρόταση για την βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη οριστική λύση του προβλήματος. 
Αφήνουμε λοιπόν τον Κ. Μπουλέ και την δημοτική του ομάδα να βαδίζουν στον μοναχικό δρόμο που έχουν επιλέξει, πέρα και μακριά από τον παλμό της κοινωνίας. 
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ 
ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου