Τρίτη 12 Απριλίου 2011

«Δημοκρατικοί αποκλεισμοί» από την δημοτική αρχή


          Σε παλαιότερη συνεδρίαση του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Ναυπάκτου  αποφασίστηκε, μετά από εισήγηση του Θωμά Βέργου αντιπροέδρου και μέλους της Κίνησης Πολιτών Ναυπακτίας, η σύσταση επιτροπής η οποία θα ερχόταν σε επαφή με την προϊσταμένη της 22ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων της πόλης μας για να συζητήσει μαζί της τα παρακάτω:
Την επαναλειτουργία του κάστρου, την ανάδειξη των βυζαντινών μνημείων καθώς και άλλων θεμάτων της πόλης μας που αφορούν στην 22η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων
           Το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας αποφάσισε, η επιτροπή να αποτελείται από 3 μέλη του συμβουλίου (τον πρόεδρο Θωμά Γρηγορίου, τον αντιπρόεδρο Θωμά Βέργο και το μέλος Βάσω Ταραμπίκου) καθώς και την αντιδήμαρχο Μαρία Ζιαμπάρα και το δήμαρχο Γιάννη Μπουλέ.
            Σε επόμενη συνεδρίαση του συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9-4-2011, με ερώτησή του ο εκπρόσωπος της Κίνησης Πολιτών Ναυπακτίας Θωμάς Βέργος, ζήτησε ενημέρωση σχετικά με την υλοποίηση της παραπάνω απόφασης. Ο πρόεδρος απάντησε ότι επισκέφτηκαν ήδη την προϊσταμένη της αρχαιολογίας οι Θωμάς Γρηγορίου, Μαρία Ζιαμπάρα και ο Γιάννης Μπουλές. Αποκλείστηκε αυθαίρετα από την επιτροπή, το μέλος της Κίνησης Πολιτών Ναυπακτίας.
           Τυχαίο?
          Δεν νομίζουμε.
          Πολύ φοβούμαστε πως από τους αυταρχικούς αποκλεισμούς της προηγούμενης τετραετίας Παπαθανάση, περνάμε σε νέα φάση «δημοκρατικών αποκλεισμών».
           Πρόοδος θα μας πείτε!!

                                                                   ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

1 σχόλιο: