Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ο Ιππικός για την 4η ιππική συνάντηση


Ο ιππικός σύλλογος Ναυπακτίας και Δωρίδας την Κυριακή του Θωμά όπως και κάθε χρόνο πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την 4η ιππική συνάντηση του.
Παρά τον σχετικά κακό καιρό και το οτι συνέπεσε με την 1η Μαΐου που υπήρχαν προγραμματισμένες και άλλες εκδηλώσεις ήταν πάρα πολλοί αυτοί που επέλεξαν να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.
Οι ίπποι και οι ιππείς μέλη του συλλόγου  μας,  μαζί με φίλους που ήρθαν από άλλους φίλους συλλόγους νωρίς το πρωί πρόσφεραν ένα θέαμα που αποζημίωσε τους θεατές.
Δυστυχώς κάποια επιπλέον προγραμματισμένα θεάματα δεν καταφέραμε να τα παρουσιάσουμε στο κοινό και αυτό γιατί δημιουργήθηκε πρόβλημα στο λιμάνι της Ναυπάκτου μπλοκάροντας τα οχήματα που μετέφεραν κάποια άλογα, με αποτέλεσμα μάλιστα να κινδυνεύσουν σοβαρά από την θερμοκρασία εντός των τρέιλερ που ήταν σε ακινησία.
Θεραπευτική ιππασία για μέλη του συλλόγου Αλκυόνη, γυμνιππευτική , έφιππες πολεμικές τέχνες, έκθεση γεωργικών εργαλείων, αμαξοδήγηση, παραδοσιακές  γεωργικές εργασίες όπως αλέτρι και σβάρνα , βόλτες των μικρών παιδιών, παρουσίαση των αλόγων και των μελών του  ήταν στο επίκεντρο της εκδήλωσης. Η παρουσίαση όλων αυτών των θεαμάτων έδωσαν στο κοινό να καταλάβει το μέγεθος της  προσπάθειας που καταβάλει ο σύλλογος για αναβάθμιση των παρουσιάσεων για κάθε χρόνο αλλά και την σοβαρότητα των δραστηριοτήτων με τις οποίες ασχολείται.
Αξίζει να σημειωθεί για να μπορέσει το πλατύ κοινό να καταλάβει το μέγεθος της προσπάθειας και τον λόγο για τον οποίο γίνετε είναι οτι όλα τα μέλη του συλλόγου μας είναι εθελοντές και προσφέρουν αυτό το έργο σε όλους εσάς που μας δίνετε πρώτα ηθική υποστήριξη και μετά την οικονομική που αξιοποιείται στο έπακρο υπέρ του κοινού μας.  Με καμάρι όλοι μας στο σύλλογο εργαζόμαστε με όραμα και με διάθεση να παράγουμε, να παρουσιάσουμε αλλά και να αφήσουμε έργο πίσω μας για τις επόμενες γενιές της Ναυπακτίας και της Δωρίδας.
Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς που άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο συμβάλει σε αυτή την προσπάθεια που τελικά θα αποκτήσει και το δικό της χώρο μετά από δική σας απαίτηση και δική μας παράκληση. Ο κ. Καπετζώνης δεσμεύτηκε ενώπιον κοινού και μελών για το χώρο που θα μας παραχωρηθεί πολύ σύντομα σε δημόσια έκταση.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς μας τους οποίους και έχουμε δημοσιευμένους στην ιστοσελίδα μας (www.nafpaktiahorses.gr)
Ευχαριστούμε την Αλεξάνδρα Σακελαρίου (Ειδική εκπαιδεύτρια) και το σύλλογο Αλκυόνη και τον Σάκη Φωτόπουλο με τον ίππο Αττίλα. Ευχαριστούμε την εφημερίδα Έθνος και τον εμπορικό διευθυντή του Έθνος Κυνήγι κ. Φωτακόπουλο που μας τίμησε με την παρουσία του, όλα τα τοπικά έντυπα αλλά και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, την  εφημερίδα nafpaktia press, το Lepanto TV, το Patra TV, τον κ. Δημήτρη Ιωάννου, την Ζωή Δενδραμή, Ευχαριστούμε την Πανελλήνια Ένωση Παραδοσιακών Συλλόγων Ιππικής  και τα Ελληνικά Ιπποφορβεία που μας τίμησαν δια των αντιπροσώπων τους κ. Ηλιόπουλου. Τους δημάρχους Δωρίδας κ. Καπετζώνη και Ναυπακτίας κ. Μπουλέ. Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία Συλλόγων Ναυπακτίας που μας τίμησε μα την παρουσία του προέδρου της κ. Τσιώτα.
 Ζητούμε  συγνώμη αν παραλείψαμε κάποιον,  και ελπίζουμε να έχουμε την συμπάθειά σας σε τυχόν αδυναμίες μας.


Για το δ.σ και τα μέλη του ιππικού συλλόγου

Ο πρόεδρος

Αντώνης Μουχτούρης                                            www.nafpaktiahorses.gr
                                                                               info@nafpaktiahorses.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου